Ο Άρης έχει πολλές εκκρεμότητες, που ξεκινούν από το σε ποια κατηγορία θα μπορεί να αγωνίζεται μέχρι το ποιος θα έχει τα ηνία της ομάδας, ωστόσο φαίνεται πως τουλάχιστον αποκτά προπονητή.
Την Τετάρτη υπήρξε συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Πάνου Στεφανίδη και του Δήμου Δασυγένη με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και ο 57χρονος τεχνικός είναι κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.
Οι άνθρωποι των «κίτρινων» θεωρούν πως ως γνώστης της κατηγορίας είναι η κατάλληλη επιλογή. Φέτος εργάστηκε στην Κύπρο με τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ προηγουμένως είχε περάσει από τον πάγκο της Βέροιας.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






