Stoiximan Super League

«Κοντά στην Μπαστιά ο Γιαταμπαρέ»

Αυτό τουλάχιστον δηλώνει ο πρόεδρος του συλλόγου, Πιέρ-Μαρί Ζερονιμί, μιλώντας σε γαλλικά Μέσα. «Μόνο οι οικονομικοί όροι απομένουν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Έτοιμος να αγωνιστεί, για έξι μήνες με τη φανέλα της Μπαστιά είναι ο Σαμπού Γιαταμπαρέ, του Ολυμπιακού, αν πιστέψουμε τα όσα λέει ο ίδιος ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου.

Ο Πιέρ-Μαρί Ζερονιμί μίλησε σε γαλλικά Μέσα για την μεταγραφή, με τη μορφή δανεισμού, που είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η ομάδα του, αφού, όπως αποκάλυψε υπάρχει συμφωνία, τόσο με τον παίκτη, όσο και με τον Ολυμπιακό.

«Ο Σαμπού συμφώνησε, ο Ολυμπιακός επίσης, για δανεισμό του παίκτη έως το τέλος της σεζόν. Απομένει να διευθετηθούν οι οικονομικοί παράμετροι της συναλλαγής. Είμαστε σε συζητήσεις», τόνισε ο… αποκαλυπτικός κύριος Ζερονιμί.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο ότι η ομάδα του δεν κινήθηκε για τον δανεισμό του Καρλ Μεντζανί, ο οποίος έφυγε από τους «ερυθρόλευκους» και την Πέμπτη προπονήθηκε με την Βαλενσιέν: «Ο Μετζανί είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά δεν ταίριαζε στο προφίλ που επιθυμούμε. Θέλουμε κάποιον στο στυλ του Σκιλασί, που θα συνδράμει τους Μοδέστο και Χάρεκ. Όχι ένα ποδοσφαιριστή που θα μείνει μόνο μέχρι το καλοκαίρι, αλλά που θα είναι μέρος ενός μακροπρόθεσμου πρότζεκτ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x