Stoiximan Super League

Κόντης: «Δεν είχαμε χρόνο να δουλέψουμε, βγάλαμε όλη την ποιότητα που μπορούσαμε»

Στον λίγο χρόνο που είχε στη διάθεσή του το νέο τεχνικό τιμ του Βόλου για να αλλάξει αγωνιστικά την ομάδα στάθηκε ο Χρήστος Κόντης μετά την ήττα των Θεσσαλών από τον Άρη.

Ο Χρήστος Κόντης τόνισε πως οι παίκτες του Βόλου έβγαλαν όση ποιότητα διαθέτουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης», θεωρεί άσχημα για αντίδραση τα χρονικά σημεία που δέχτηκαν τα δύο γκολ από τον Άρη, ζήτησε μια νίκη στα δύο επόμενα ματς της κανονικής περιόδου και χαρακτήρισε «τελικούς» όλα τα ματς, ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία.

Αναλυτικά: «Ήταν λίγος ο χρόνος που είχαμε στη διάθεσή μας. Κάναμε μία προσπάθεια να αλλάξουμε κάποια πράγματα, να παίξουμε την μπάλα κάτω και να βγάλουμε τα ποιοτικά στοιχεία που έχουμε ως ομάδα. Δεχτήκαμε δύο γκολ σε κακά χρονικά σημεία του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να απειλήσουμε και στο 2-0, αλλά με το γκολ που δεχτήκαμε στο 87’ τελείωσε το παιχνίδι. Εμείς πρέπει να βρούμε μία νίκη. Έχουμε εννιά παιχνίδια ακόμα, μαζί με αυτά των πλέι άουτ. Όλα για εμάς τα παιχνίδια είναι "τελικοί". Δεν έχουμε χρόνο να δουλέψουμε. Αυτή είναι η κατάσταση, όμως. Θα τα δώσουμε όλα και θα προσπαθήσουμε να βγούμε από τη δύσκολη θέση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x