Ο Παναθηναϊκός παρότι προηγήθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη, αφού υπέστη αδιανόητη καθίζηση και έμεινε στο 1-1 με τον Άρη.
Ο Χρήστος Κόντης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του ματς, τοποθετήθηκε αναφορικά με το τέρμα που πέτυχε ο Σφιντέρσκι στο 3', τονίζοντας ότι δεν βοήθησε την ομάδα του, ωστόσο πρόσθεσε ότι μετά την ισοφάριση οι «πράσινοι» έβγαλαν αντίδραση και θα μπορούσαν να φύγουν νικητές από τη Θεσσαλονίκη αν αξιοποιούσαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν.
Επιπλέον σημείωσε, ότι όλοι έχουν ευθύνες, όποτε υπάρχει απώλεια βαθμών, παίρνοντας το μερίδιο που του αναλογεί, ενώ στάθηκε και στο κομμάτι τις συγκέντρωσης.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου:
«Δεν μας βοήθησε το γρήγορο γκολ… Ένα τέτοιο γκολ κάποιες φορές βάζει τον αντίπαλο σε μία πίεση. Αυτό που ένιωθα ήταν ότι έδωσε στον Άρη το δικαίωμα να σκεφτεί ότι πρέπει να παίξει επιθετικά, πιο άναρχα και να βγάλει φάσεις. Σε όλο αυτό το διάστημα όμως δεν απειληθήκαμε, με εξαίρεση μία καλή επέμβαση του Ντραγκόφσκι. Στο 1-1 βγάλαμε αντίδραση με δύο μεγάλες ευκαιρίες. Εάν ήμασταν εύστοχοι, δεν θα μιλούσαμε για αρνητικό αποτέλεσμα. Κανείς μας δεν ήθελε να φύγει με την ισοπαλία, σε ένα ματς στο οποίο απειληθήκαμε ελάχιστα».
Για τα πολλά ατομικά λάθη, όπως και για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν κράτησε το προβάδισμα: «Τα λάθη είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Έχει να κάνει με την συγκέντρωση των παικτών, την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι… Όταν κάνει κάποιος ένα λάθος, είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Αυτό που προσπαθούμε και λέμε στα παιδιά είναι να έχουν συγκέντρωση. Ο καθένας έχει τη δική του ευθύνη, όπως και εγώ που επιλέγω ποιοι θα παίξουν. Όσον αφορά το ότι προηγηθήκαμε αλλά δεν το κρατήσαμε, θέλει συζήτηση. Ένα ματς στην έδρα του Άρη που είχε αρκετή πίεση… Έπρεπε να αντιδράσουν. Θεωρώ όμως ότι δεν απειληθήκαμε. Δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ. Αν βάζαμε μία από τις δύο φάσεις στο τέλος, θα παίρναμε μία νίκη που μας άξιζε».
Διαβάστε Επίσης
Τα highlights του Άρης-Παναθηναϊκός Νικολογιάννης: «Σφαγή δίχως αναισθητικό και με VAR - Δεν μπορούμε να μιλάμε για ανθρώπινα λάθη»! Κόντης: «Έπρεπε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας και να κερδίσουμε τον Άρη» Μπλόκο στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Παναθηναϊκό Μπηχτή Χιμένεθ για Ουζουνίδη: «Αναρωτιέμαι τι έκαναν οι οπαδοί του Άρη με αυτόν τον άνθρωπο που είχαν το καλοκαίρι»!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






