Stoiximan Super League

Κόντης: «Ήταν μία καλή προσπάθεια, θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στον τελικό του Κυπέλλου»

Οι δηλώσεις του Χρήστου Κόντη μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό (2-2).

Μετά από ένα χορταστικό αλλά και… επεισοδιακό ντέρμπι, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την 10η και τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Μετά την αναμέτρηση, ο Χρήστος Κόντης μίλησε για το γεγονός πως η ομάδα του αδίκησε τον εαυτό της, ενώ τόνισε πως περιμένει ακόμη καλύτερη εμφάνιση στον τελικό του Κυπέλλου με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των πρασίνων:

Τι έφταιξε και δεν κέρδισε ο Παναθηναϊκός παρά την πολύ καλή εμφάνιση του α' μέρους: «Όντως, κι εμείς το αισθανθήκαμε. Κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε, είχαμε ευκαιρίες, βγάλαμε ένταση, ωραίους συνδυασμούς, αλλά δυστυχώς στο β' ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα αναγκαστικών αλλαγών, με τους Τσέριν, Χουάνκαρ και Μπερνάρ. Ό Ολυμπιακός στο 2-0 πίεσε περισσότερο αλλα δεν νιώθαμε ότι απειλούμαστε. Μπήκε αυτό το γκολ του Ποντένσε και μας έριξε ψυχολογικά. Δυστυχώς γιατί ήταν μία πολύ καλή προσπάθεια. Όταν έχεις το 2-0 στην έδρα σου, πρέπει να βρεις τρόπο να κρατήσεις το αποτέλεσμα και να μη δεχτείς γκολ».

Για το μεγαλύτερο πρόβλημα που κλήθηκε να διαχειριστεί στην επιστροφή του: «Σε δύο μέρες δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Πιο πολύ προσπαθήσαμε να τονώσουμε ψυχολογικά την ομάδα, να δώσουμε ένα αγωνιστικό πλάνο για να βγάλουν τις ιδέες τους και τις ιδέες μας στο γήπεδο. Πιο πολύ με βίντεο. Σε μία τέτοια κατάσταση, δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε το παρελθόν. Εγώ είμαι φύσιν αισιόδοξος άνθρωπος, έχουμε πέντε μέρες μπροστά μας, ένα μεγάλο παιχνίδι και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να σκεφτούμε το πώς θα το κερδίσουμε. Νομίζω ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι, μέσα από τις προπονήσεις θα καταφέρουμε να βγάλουμε περισσότερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το επιπλέον άγχος που θα έχει ο Παναθηναϊκός καθώς διακυβεύεται και η έξοδος στην Ευρώπη: «Αυτά τα παιχνίδια είναι για τους μεγάλους παίκτες. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και θα πρέπει να αντεπεξέλθουν. Σίγουρα υπάρχει το ψυχολογικό στρες σε αυτά τα παιχνίδια. Το ρόστερ έχει πολύ καλούς παίκτες, πιστεύω πολύ σε αυτούς. Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να το βάλουμε στο πλάι και να δούμε πώς μπορούμε να κερδίσουμε το ματς του Σαββάτου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x