Stoiximan Super League

Κόντης: «Ο Άρης μπορεί να γκρεμίσει τον Ολυμπιακό, πάει για πρωτάθλημα»

Μιλώντας στο Metropolis ο Γιάννης Κόντης υποστήριξε ότι ο Άρης με τις μεταγραφές που έχει κάνει μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Πεπεισμένος για την ποιότητα του ρόστερ του Άρη μετά τις μεταγραφές που έχει κάνει ο Γιάννης Κόντης υποστήριξε ότι μπορεί να «γκρεμίσει τον Ολυμπιακό» και να κατακτήσει αυτός το πρωτάθλημα. Το πρώην μέλος της διοίκησης των κίτρινων μίλησε για τον Σάντε Σίλβα ο οποίος είναι κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Ο Σίλβα θα είναι διαφορετικός τώρα γιατί δεν θα είναι δανεικός. Είναι καλή κίνηση, έλειπε ένας τέτοιος παίκτης. Αν παίξει πιο ώριμα και μπει σε έναν ρόλο που θα του δώσει ο προπονητής θα βοηθήσει πολύ», ανέφερε –αρχικά- για την περίπτωση του Σίλβα και συνέχισε μιλώντας για τους στόχους του Άρη...

«Και πέρσι μπορούσε να κάνει κάτι, αρκεί να το πιστεύουν οι παίκτες. Ο Άρης αδικεί τον εαυτό του σε κρίσιμα παιχνίδια. Είδαμε τι έγινε στους αγώνες Κυπέλλου με ΑΕΚ και Ολυμπιακό και τα ευρωπαϊκά ματς. Αν είναι σοβαροί μπορεί να πουν ότι θα διεκδικούν την 1η θέση στο πρωτάθλημα. Είναι εφικτός στόχος. Μπορεί να γκρεμίσει τον Ολυμπιακό. Δε νομίζω ότι αυτό γεμίζει άγχος. Έτσι προσθέτεις ευθύνη, άγχος έχουν οι άπειροι. Οι παίκτες που ήρθαν είναι μπαρουτοκαπνισμένοι», υποστήριξε και συνέχισε για τους άλλους παίκτες που έχουν αποκτηθεί στην μεταγραφική σεζόν η οποία τελειώνει σήμερα.

«Ο Μπράμπετς είναι καλή περίπτωση. Περίμενα να γίνει και μία κίνηση στους στόπερ, νομίζω ότι τώρα ολοκληρώθηκε το ρόστερ. Ίσως να πρόσθετα και ένα αμυντικό χαφ. Αλλά νομίζω ότι αν μπουν σε φόρμα ο Καμαρά, ο Εντιαγέ και οι υπόλοιποι η ομάδα θα είναι διαφορετική. Εμένα μου αρέσει πιο πολύ η μεταγραφή του Σίλβα. Ο Ιτούρμπε και ο Καμαρά είναι γνωστοί, ο Σίλβα μπορεί να πάρει υπεραξία στην ομάδα και να φέρει και χρήματα στο μέλλον», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x