Stoiximan Super League

Κόντρα ΠΑΟΚ με Θεοχάρη

Δυσαρέσκεια και ειρωνικά σχόλια από πλευράς ΠΑΟΚ προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή του Ποταμιού, Χάρη Θεοχάρη, για το θέμα της τροποποίησης του νόμου που αφορά τα χρέη προς το Δημόσιο.

Κόντρα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον πρώην Γενικό Γραμματέα Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη με αφορμή την τροποποίηση του νόμου που αφορά τη ρύθμιση των χρεών.

Ο βουλευτής του Ποταμιού ανέφερε μέσω twitter: «Η κυβέρνηση μόλις πέρασε με ΠΝΠ “βελτίωση” της ρύθμισης ώστε να χαρίσει πρόστιμα στον ΠΑΟΚ. Η νέα ηθική της πρώτης αριστερής κυβέρνησης».




Η πλευρά του «Δικεφάλου του Βορρά» αντέδρασε και σχολίασε μέσω κύκλων τα όσα είπε ο κ. Θεοχάρης. Αρχικά, αφού τον παρομοίασε με τον χαρακτήρα της παλιάς καθημερινής σειράς «Καλημέρα Ζωή», αναφέρθηκε: «Δεν ασχολούμαστε με κανέναν τώρα που λύθηκε το πρόβλημά μας. Ειδικά μ εκείνους που είχαν τις θέσεις, αλλά όχι τη βούληση να διευκολύνουν την ίδια τους τη δουλειά εισπράττοντας χρέη».

Επιπλέον, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, απάντησε μέσω twitter: «Διάβαζα το βιογραφικό του @htheoharis, που ξίνισε για τα χρέη του ΠΑΟΚ. Δούλεψε σε Lehman Brothers, Ασπίς Πρόνοια και Συγκυβέρνηση. Φαλίρισαν όλα»!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x