Stoiximan Super League

Κόντρα σε Λίβερπουλ, Μίλαν και Μάντσεστερ Σίτι ο Ολυμπιακός

Απέναντι σε τρεις πολύ μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες θα μετρήσει τις δυνάμεις του Ολυμπιακός σε τουρνουά προετοιμασίας το καλοκαίρι στις ΗΠΑ και τον Καναδά.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τη συμμετοχή της ομάδας σε τουρνουά το οποίο θα γίνει στις ΗΠΑ και τον Καναδά το ερχόμενο καλοκαίρι επιβεβαίωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Όπως ανέφερε και το σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν το «παρών» στο «International Champions Cup» στο οποίο θα λάβουν μέρος και οι Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν, Ίντερ και Ρόμα.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Λιβερπουλ στο Τορόντο στις 26 Ιουλίου, την Μάντσεστερ Σίτι στις 30 του ίδιου μήνα στην Νέα Υόρκη και τέλος στις 2 Αυγούστου στο Τορόντο με τη Μίλαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x