Stoiximan Super League

«Κοιτάμε πλέον τη νέα χρονιά»

Το σύνθημα για την επόμενη σεζόν έδωσε ο Δημήτρης Χριστοφορίδης μετά την ήττα από τον Πανθρακικό (η οποία δεν εμπόδισε πάντως την εξασφάλιση της σωτηρίας από τη Βέροια).

Έστω κι από… σπόντα (και συγκεκριμένα εξαιτίας της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού) η Βέροια εξασφάλισε την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα παρά την ήττα από τον Πανθρακικό (1-0).

Μετά το τέλος του αγώνα λοιπόν, ο ένας εκ των δυο τεχνικών που την καθοδήγησαν σήμερα εξαιτίας της απουσίας του Στέφανου Γαϊτάνου, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης, έδωσε αμέσως το σύνθημα για τη νέα σεζόν.

«Η ομάδα λειτούργησε σύμφωνα με το πλάνο του κ. Γαϊτάνου. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με πολλή δύναμη. Εμείς θέλαμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να σφραγίσουμε την παραμονή μας. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο», σημείωσε.

Αφού ανέφερε λοιπόν ότι «έτσι όπως πήγε το ματς, όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε», κατέληξε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, είναι 100% επαγγελματίες. Συγχαρητήρια και στον Πανθρακικό για τη νίκη του. Κοιτάμε πλέον την οργάνωση της νέας χρονιάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x