Stoiximan Super League

«Κοιτάζει» Καντιμοίρη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Την περίπτωση του Γιώργου Καντιμοίρη, που δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του με τη Βέροια, εξετάζει ο ΠΑΣ σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, μετά και τον τραυματισμό του Κώστα Περιστερίδη.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΣ Γιάννινα έχει μείνει πολύ πίσω, με το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας να διεξάγεται σε είκοσι ημέρες. Μετά τους Ίλιτς, Μανιά, Στρούνα, Ηλιάδη και ο Τσουκαλάς αποτελεί παρελθόν, ενώ ο Περιστερίδης τραυματίστηκε σε μια πρόσφατη προπόνηση και δεν θα αγωνιστεί στα δύο ματς για τα προκριματικά του Europa League.

Το πλήγμα με τον 23χρονο τερματοφύλακα για τον ΠΑΣ είναι μεγάλο και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός έμπειρου πορτιέρε. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, ο εκλεκτός των Ηπειρωτών για τον «άσσο» είναι ο Γιώργος Καντιμοίρης, στον οποίο έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους. Ωστόσο, δεν έχουν προχωρήσει ακόμη σε κάποια πρόταση.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του με τη Βέροια, αφού αυτός όπως και αρκετοί ακόμη ποδοσφαιριστές περιμένουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς για να γνωρίζουν τι θα κάνουν.

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, ενώ ίσως και μέχρι τη Δευτέρα να υπάρχουν νεότερα. Είτε με την παραμονή του Καντιμοίρη στη Βέροια, είτε με την μετακίνησή του στον ΠΑΣ Γιάννινα, εφόσον φυσικά το ενδιαφέρον των Ηπειρωτών μετουσιωθεί σε πρόταση.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x