Stoiximan Super League

Κόλμαν: «Μπήκαμε πρώτοι στα playouts και εκεί θέλουμε να μείνουμε»

Στις λεπτομέρειες που έκριναν το ματς με τη Λαμία, αλλά και στους στόχους που έχει στα playouts ο Ατρόμητος, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Κρις Κόλμαν.

Με άδεια τα χέρια έφυγε από το «Αθανάσιος Διάκος» ο Ατρόμητος, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-0 από τη Λαμία, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Κρις Κόλμαν, στάθηκε στις λεπτομέρειες που έκριναν το σημερινό ματς, ενώ, αναφέρθηκε και στους στόχους που έχει θέσει για την ομάδα μέχρι το φινάλε της σεζόν.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρις Κόλμαν:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου μέρους, δεν είχαμε την ένταση και την επιθυμία να παίξουμε που θα έπρεπε. Η Λαμία το εκμεταλλεύτηκε και για αυτό χάσαμε σήμερα.

Στόχος μας είναι να τελειώσουμε την σεζόν όσο καλύτερα μπορούμε. Μπήκαμε πρώτοι στα playout και εκεί θέλουμε να μείνουμε. Οι αντίπαλοι μας μάχονται για την κατηγορία και για εμάς είναι πρόκληση να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να δείξουμε πράγματα απέναντι τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x