Stoiximan Super League

Κολοβέτσιος: «Ντροπιαστική ήττα για τον Παναθηναϊκό – Συγγνώμη από τον κόσμο»

Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για τη χθεσινή ήττα από τον ΟΦΗ, όπως τόνισε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μετά το τέλος του αγώνα.

Δεν κρύφτηκε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο οποίος χαρακτήρισε ντροπιαστικό το συγκεκριμένο αποτέλεσμα για τους «πράσινους» και αναγνώρισε πως έχουν ευθύνη και εκείνος και οι συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 27χρονος αμυντικός στους εκπροσώπους του Τύπου

«Δεν αποτελεί δικαιολογία ότι δεν έχουμε κίνητρο, πως δεν υπάρχει κίνητρο; Όλα τα παιδιά που παίζουν αγωνίζονται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού για την ιστορία της ομάδας, μιλάμε για τον Παναθηναϊκό ας μην ξεχνιόμαστε. Αυτό είναι κίνητρο από μόνο του. Ο καθένας από εμάς θα πρέπει να βρει μέσα του τη δύναμη, τη θέληση. Οποίος δεν μπορεί να τα διαθέσει αυτά μπορούμε να βρούμε τη λύση. Να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά. Για εμένα η σημερινή ήττα είναι από τις πιο ντροπιαστικές για τον Παναθηναϊκό. Δεν χωρούν λόγια. Ένα μεγάλο συγγνώμη για τον κόσμο της ομάδας».

Πρόκριση Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με ενισχυμένη απόδοση*. *Όροι και προϋποθέσεις.

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x