Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Κομβικό το ματς με τον Άρη για τον Παναθηναϊκό»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Τάσος Νικολογιάννης.

Το δικό του σχόλιο για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα κατέθεσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που ήταν, πριν από τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Υπάρχει απογοήτευση στον κόσμο και γενικά. Αν είχε χάσει ευκαιρίες και είχε δοκάρια, τότε θα ήταν διαφορετικά τα δεδομένα. Είχε κατοχή της μπάλας, όμως η μπάλα επέστρεφε προς τα πίσω. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνει μία ευκαιρία, στο πρώτο ημίχρονο με Μαουρίσιο, Καρλίτος, Χουάνκαρ και Αϊτόρ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Δεδομένα, όταν έχεις πέντε νέους παίκτες, η ομάδα τη 2η αγωνιστική να μην έχει συνοχή. Άλλο τα φιλικά, άλλο τα επίσημα. Τα επίσημα βελτιώνουν μία ομάδα. Χρειάζεται χρόνος… Πήραμε απάντηση, επειδή ο Απόλλων έπαιξε ψηλά και είδαμε πώς συμπεριφέρεται όταν κληθεί να αντιμετωπίσει κλειστές άμυνες. Ο ΠΑΣ δεν ήταν έτσι με τον ΠΑΟΚ. Πήγε να παίξει πιο ψηλά, αλλά επέλεξε διαφορετική τακτική», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Ο μόνος που προσπάθησε να κάνει πέντε πράγματα ήταν ο Βιτάλ, αλλά οι υπόλοιποι ήταν σε κακή μέρα. Ο Καρλίτος δεν είχε την μπάλα για να δημιουργήσει φάσεις, κάτι που έχει ο Μακέντα στα καλά του. Χρειάζεται περισσότερη ταχύτητα στα χαφ, ενόψει και του αγώνα με τον Άρη, να μπει ο Αλεξανδρόπουλος που μπορεί να δημιουργήσει ρήματα στην αντίπαλη άμυνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x