Stoiximan Super League

Κοσμάς στο Δ.Σ. της Λίγκας: «Fake news η χειρονομία Κονέ - Ντροπή αυτό το ψέμα για τον ΟΦΗ»

Την οργισμένη απάντηση της ΑΕΚ -δια στόματος του διευθύνοντα συμβούλου, Γιώργου Κοσμά- προκάλεσε ο ισχυρισμός Πουρσανίδη ότι τα επεισόδια στο ματς με τον ΟΦΗ υποκινήθηκαν από χειρονομία του Κονέ.

Την παρέμβαση της ΑΕΚ στο Δ.Σ. της Super League προκάλεσε η τοποθέτηση του Ηλία Πουρσανίδη για τα όσα έγιναν στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο ισχυρισμός του στελέχους των Κρητικών ότι τα επεισόδια υποκινήθηκαν από χειρονομία του Παναγιώτη Κονέ έφερε την αντίδραση του Γιώργου Κοσμά.

«Είπαμε να μην δικάσουμε, αλλά ο κ. Πουρσανίδης δικάζει. Και πολύ εύκολα ο κ. Πουρσανίδης λέει κάτι που δεν έχει καταγραφεί πουθενά», ανέφερε σε πρώτη φάση ο διευθύνων σύμβουλος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ. Και όταν πήρε τον λόγο από τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη συνέχισε:

«Δεν θα έπαιρνα καν το λόγο μετά την τοποθέτηση του κ. Μπέου γιατί είναι αυτονόητο ότι η κάθε ομάδα πρέπει να παρέχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες φιλοξενίας στους παράγοντες της ομάδας που υποδέχεται.

Και φυσικά δεν θα έπαιρνα το λόγο για να δικάσουμε εδώ, αλλά δεν είναι δυνατόν να ακούγεται και να καταγράφεται κάτι εξόχως συκοφαντικό, το οποίο δεν έχει καταγραφεί σε καμία έκθεση κανενός, ούτε παρατηρητή, ούτε Αστυνομίας, το ότι χειρονόμησε παράγοντας της ΑΕΚ, ο κ. Κονέ εν προκειμένω. Αυτό είναι fake news και λυπάμαι γιατί ειπώθηκε από τον κ. Πουρσανίδη που γνωρίζει ότι τον εκτιμώ.

Για αυτό με λυπεί αφάνταστα το γεγονός ότι ακούγεται δια στόματος Ηλία Πουρσανίδη ένας τόσο αισχρά συκοφαντικός ισχυρισμός όπως αυτός. Ήμουν εκεί, δεχθήκαμε επίθεση, έχω προσωπική εκτίμηση της κατάστασης, δεν χειρονόμησε παράγοντας της ΑΕΚ. Δεν θα δικάσουμε εδώ αλλά δεν είναι δυνατόν να αφήσω στον αέρα να ακούγεται τέτοιο ψέμα. Είναι ντροπή, δεν το περίμενα από τον ΟΦΗ αυτό το πράγμα».


Σημειώνεται ότι ο Ηλίας Πουρσανίδης δεν απάντησε κάτι στην τοποθέτηση του Κοσμά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x