Stoiximan Super League

Κουέστα: «Τα μικρά ατομικά λάθη μας έχουν κοστίσει στα playoffs»

Ο Χούλιαν Κουέστα μίλησε μετά την ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ με 2-0.

Ο τερματοφύλακας του Άρη, Χούλιαν Κουέστα, μίλησε μετά το ματς του ΠΑΟΚ με τους «κίτρινους» (2-0) και στάθηκε στα μικρά ατομικά λάθη που τους έχουν κάνει κακό στα playoffs μέχρι τώρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Nova:

«Είμαι πολύ απογοητευμένος, είναι μια δύσκολη κατάσταση γιατί θέλαμε πολύ τη 2η θέση. Ήταν ένα παιχνίδι όπου ο ΠΑΟΚ ήθελε να βρει αυτό το ένα κενό στην άμυνα μας, να το εκμεταλλευτεί και να πάρει το ματς».


Για το γεγονός ότι ο Άρης δυσκολεύεται να νικήσει στα playoffs, εν αντιθέσει με τις επιδόσεις του στην κανονική διάρκεια της σεζόν:

«Αυτό που έχει κάνει τη διαφορά είναι τα μικρά, ατομικά λάθη, αυτά μας έχουν κοστίσει βαθμούς γιατί κατά τ' άλλα δουλεύουμε ως ομάδα το ίδιο. Είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου, για όλη την προσπάθεια τους όλη τη σεζόν, απλά αυτά τα μικρά ατομικά λάθη μας έχουν κοστίσει στα playoffs».


Για το γεγονός ότι ο Άρης δέχεται ευκολότερα γκολ στα playoffs:

«Είναι αυτό που είπα και πριν, τα μικρά ατομικά λάθη που δεν τα κάναμε στη διάρκεια της σεζόν αλλά τα κάνουμε τώρα στα playoffs. Αλλά είναι και η διαφορά επιπέδου, παίζουμε με καλύτερες ομάδες φυσικά. Ίσως να έχουμε χάσει λίγο και τη συγκέντρωση μας, είναι και η κούραση, πολλά παίζουν ρόλο».


Για τα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν:

«Είμαστε ο Άρης, παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Και απέναντι στην ΑΕΚ και απέναντι στον Παναθηναϊκό θα πάμε για τη νίκη. Ανεξάρτητα αν ορισμένοι πιστεύουν ότι 1 βαθμός μάς είναι αρκετός, εμεις θα πάμε για τη νίκη και στα δύο παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x