Stoiximan Super League

Κουτρουμπής και Λουντ στο κέντρο, Στάικος στο νοσοκομείο

Οι απουσίες των Ζέκα και Λεντέσμα φέρνουν στο κέντρο του Παναθηναϊκού για τον αγώνα στη Βέροια τη Δευτέρα τους Κουτρουμπή και Λουντ. Στο νοσοκομείο με πνευμονία ο Στάικος.

Χωρίς το μόνιμο από την αρχή της χρονιάς δίδυμο του στις θέσεις των κεντρικών χαφ, τους Ζέκα και Λεντέσμα, που είναι τραυματίες, θα υποχρεωθεί να παραταχθεί τη Δευτέρα στη Βέροια ο Παναθηναϊκός. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο μοναδικός κλασικός αμυντικός χαφ της ομάδας, ο Πασχάλης Στάικος, έχασε την ευκαιρία να βρεθεί ακόμη και στην ενδεκάδα καθώς η ίωση που τον ταλαιπωρούσε εξελίχθηκε σε πνευμονία και τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Ο Αντρέα Στραματσόνι προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση σίγουρα του Κουτρουμπή ως αμυντικού χαφ έχοντας ως παρτενέρ πιθανότατα το Λουντ. Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις, αν ο Μπεργκ κριθεί 100% έτοιμος θα πάρει τη θέση του Λέτο, Κουλιμπαλί και Μέστο διεκδικούν το δεξί άκρο της άμυνας και μάλλον εξασφαλισμένη θέση στο βασικό σχήμα έχουν οι Στιλ, Μολέντο, Ιβανόφ (ο Σάμπα είναι νοκ άουτ), Χουλτ, Γουακάσο, Βιγιαφάνιες και Ιμπάρμπο.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή για τη Βέροια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x