Stoiximan Super League

Κούτσιας: «Μεγάλο βήμα για μένα οι Σικάγο Φάιρ, ελπίζω ότι θα πάει καλά τις επόμενες μέρες»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κούτσια μετά την ισοπαλία του Βόλου με τη Λαμία και ενόψει της επικείμενης μεταγραφής του στο MLS.

Στην επικείμενη μετανίκησή του στο MLS και στους Σικάγο Φάιρ αναφέρθηκε ο Γιώργος Κούτσιας, μετά την ισοπαλία του Βόλου με τη Λαμία.

Ο επιθετικός του Βόλου -ο οποίος πιθανότατα πέτυχε το τελευταίο του τέρμα με την ομάδα της Μαγνησίας- τόνισε ότι η μεταγραφή δεν είναι 100% σίγουρη μεν, αλλά εφόσον αυτή γίνει θα αποτελέσει μεγάλο βήμα για τον ίδιο.


Αναλυτικά, ο Γιώργος Κούτσιας μίλησε στην Cosmote TV για:


-το γκολ της ισοφάρισης που σημείωσε: «Όταν ο αντίπαλος καίγεται, θα βάλει αμυντικούς πίσω, είναι λογικό. Αλλά στο δεύτερο μέρος με ένα στημένο καταφέραμε να πάρουμε τον ένα βαθμό. Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ θα παίξεις πιο επιθετικά. Εκεί έπρεπε να στοχεύσουμε με τη Λαμία κλεισμένη πίσω. Ανεβάσαμε τους ρυθμούς και γι' αυτό βάλαμε το γκολ της ισοφάρισης και πήγαμε στο τέλος να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς».

-το αν αυτό ήταν το τελευταίο του γκολ με τον Βόλο λόγω της επικείμενης μεταγραφής του στους Σικάγο Φάιρ: «Δεν ξέρω 100% ακόμα. Δεν είναι κάτι σίγουρο. Τις επόμενες μέρες θα μάθω».

-τη μεταγραφή που πρόκειται να ολοκληρώσει στην ομάδα του MLS: «Ήταν μια μεταγραφή που δεν ήμουν σίγουρος ότι θα εξελισσόταν έτσι. Δεν ξέρω ακόμα αν θα πάω 100%. Ποιες μέρες και πότε θα πάω γιατί έχω και τα ματς με την Εθνική ομάδα. Δεν γνωρίζω 100% τι θα γίνει. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Αλλά δεν είναι 100% σίγουρο. Ευελπιστώ ότι θα πάει καλά τις επόμενες μέρες. Είμαι συγκεντρωμένος στις προπονήσεις και πως θα βελτιώνομαι γιατί αυτό με νοιάζει. Είτε είμαι στην Αμερική, είτε στην Ευρώπη, είτε στον ΠΑΟΚ, είτε στον Βόλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x