Stoiximan Super League

Σε αυτά τα επτά ματς όρισε τον Κουτσιαύτη ο Κλάτενμπεργκ μετά τη διαγραφή του!

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έχει ορίσει επτά φορές μετά τις 17 Ιανουαρίου τον Αριστομένη Κουτσιαύτη.

Απίστευτα πράγματα για ακόμη μια φορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Η ΕΠΣ Άρτας είχε διαγράψει μετά από ομόφωνη απόφαση τον Αριστομένη Κουτσιαύτη, αλλά ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ συνέχιζε εδώ και ένα μήνα να τον ορίζει κανονικά!

Συγκεκριμένα, από τις 17 Ιανουαρίου και έπειτα, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής όρισε σε επτά αναμετρήσεις τον Κουτσιαύτη. Στις δύο εξ αυτών ήταν πρώτος διαιτητής, στις άλλες τέσσερις ήταν τέταρτος και σε μία VAR.

Ο Κουτσιαύτης ορίστηκε δύο ημέρες αργότερα στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Παναιτωλικού και του Ολυμπιακού, όπου οι Αγρινιώτες επικράτησαν με 2-1.



Τέσσερις ημέρες αργότερα ήταν τέταρτος διαιτητής στην αναμέτρηση του Άρη με τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0). Την αμέσως επόμενη εβδομάδα ήταν τέταρτος στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό (1-1) για την 20η αγωνιστική, ενώ στην 21η ήταν ο VAR στο ματς του Αστέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0).

Αφού έμεινε για την 22η, εμβόλιμη, αγωνιστική εκτός ορισμών, ο Αριστομένης Κουτσιαύτης ορίστηκε ξανά από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην 23η αγωνιστική και μάλιστα δύο φορές σε ένα σαββατοκύριακο. Στις 12 Φεβρουαρίου ήταν τέταρτος διαιτητής στο Απόλλων-Παναιτωλικός 0-0, ενώ την αμέσως επόμενη ημέρα στο Παναθηναϊκός-Λαμία 2-0.





Τέλος, στην αγωνιστική που μας πέρασε ο Κλάτενμπεργκ τον όρισε ως πρώτο διαιτητή στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η Ελαφρά Ταξιαρχία είχε εκδώσει ανακοίνωση κατά του ορισμού του πριν το ματς, ενώ ακολούθησε νέα μετά από αυτό όταν ο Κουτσιαύτης έδωσε ένα τουλάχιστον τραβηγμένο πέναλτι στους γηπεδούχους που εν τέλει δεν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x