Stoiximan Super League

Κοζορώνης: «Το θέλαμε πολύ»

Στις ευκαιρίες που έχασε ο ΠΑΣ απέδωσε σε μεγάλο βαθμό την ισοπαλία απέναντι στον Πανιώνιο ο Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης.

Σκασμένος από την ισοπαλία απέναντι στον Πανιώνιο παρουσιάστηκε ο Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης. Ο μέσος του ΠΑΣ, μιλώντας στη Nova μετά το ματς, στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του αλλά και στην απουσία του Κόντε.

Αναλυτικά:


«Δεν μπορώ να πω πως είμαστε ικανοποιημένοι. Το θέλαμε πολύ το ματς το δείξαμε από την αρχή. Στο μεγαλύτερο μέρος είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, ήταν επιλογή μας να αφήσουμε τον έλεγχο στον Πανιώνιο. Φανήκαμε απειλητικοί με αρκετές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε κι άλλο γκολ. Το ότι χάσαμε ευκαιρίες δεν σημαίνει πως είμαστε αναποτελεσματικοί, έχουμε ποιότητα και δεν τη χάσαμε σε τρεις αγώνες, έχουμε να δώσουμε πολλά ακόμα και έχουμε ποιότητα. Μπορούμε να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί».

Και μετά ρωτήθηκε για την απώλεια του Κόντε:«Ο Κόντε είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για την ομάδα, ένας επιθετικός που την περσινή χρονιά έκανε αρκετά γκολ, σίγουρα λείπει. Η ομάδα έχει δείξει πως κανείς δεν είναι μόνος του και πως μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις δυσκολίες. Πάντα παίζουμε για να κερδίζουμε, όταν ένα παιχνίδι στραβώνει στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθείς να το γυρίσεις, σκοράραμε σχετικά νωρίς αλλά είμαστε λίγο στεναχωρημένοι γιατί θέλαμε πολύ το ματς»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x