Stoiximan Super League

«Κράξιμο» του Δημητριάδη στον βοηθό για το οφσάιντ του Πέκχαρτ

Τα έντονα παράπονα της ΑΕΚ για τη φάση που θα μπορούσε να αποδειχθεί καθοριστική στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο εξέφρασε στον βοηθό Γκάγκα ο Βασίλης Δημητριάδης.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τις διαμαρτυρίες της ΑΕΚ για τη διαιτησία του αγώνα με τον Πανιώνιο -και συγκεκριμένα τη φάση του 55’ με πρωταγωνιστή τον Τόμας Πέκχαρτ- εξέφρασε ο Βασίλης Δημητριάδης.

Με τη λήξη του αγώνα ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της «Ένωσης» εξέφρασε τα έντονα παράπονα του στον βοηθό Γκάγκα.

Κάτι που έγινε εξαιτίας της απόφασής του να υποδείξει λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον επιθετικό της ΑΕΚ, πριν εκείνος ανατραπεί από τον Γιαννιώτη (κάτι που θα σήμαινε πέναλτι).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x