Stoiximan Super League

Κρατάει Ρέτσο ο Ολυμπιακός, εκτός αν…

Πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να κρατήσει τον Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να ξεχωρίσει στην πρώτη ομάδα και να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων του εξωτερικού.

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού για την απόκτηση του Παναγιώτη Ρέτσου.

Ο 18χρονος μεσοαμυντικός κατάφερε να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, να έχει φέτος 31 συμμετοχές και να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχειά των πρωταθλητών Ελλάδας.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το πιο «ζεστό» ενδιαφέρον για τον νεαρό διεθνή άσο έχει εκδηλώσει η Γκλάντμπαχ, η οποία δείχνει διατεθειμένη να προσφέρει ένα ποσό που αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ. Στη γερμανική ομάδα προτίθενται να πάρουν τον Ρέτσο ως υποψήφιο αντικαταστάτη του 21χρονου Δανού, Ανρέας Κρίστενσε, που επιστρέφει στην Τσέλσι.

Εκτός από τους Γερμανούς, την πόρτα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ φέρεται να έχει χτυπήσει και η Ατλέτικο Μαδρίτης, χωρίς να έχει μπει στο οικονομικό μέρος.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, το πλάνο της διοίκησης είναι να παραμείνει ο Παναγιώτης Ρέτσος στο ρόστερ και της επόμενης σεζόν. Πρώτα από όλα θα ανέβουν κι άλλο οι «μετοχές» του παίκτη στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, και δεύτερον θα αποτελεί σημείο αναφοράς για την ομάδα την νέα σεζόν.

Μεταξύ των ομάδων που έχουν δει τον Έλληνα αμυντικό είναι οι: Γιουβέντους, Ίντερ, Ρόμα, Φιορεντίνα, Γιουνγκ Μπόις, Μαρσέιγ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σεβίλλη, Ντόρτμουντ, Βαλένθια, Σαουθάμπτον, Χοφενχάιμ, Αϊντχόφεν, Βασιλεία και Μπεσίκτας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x