Stoiximan Super League

Κρέσπο: «Έχω προτάσεις από Ισπανία αλλά προτιμώ ΠΑΟΚ»

Να μείνει στον ΠΑΟΚ να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του θέλει ο Κρέσπο όπως δηλώνει στη Marca.

Την πρόθεσή του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και να συνεχίσει σε αυτόν την καριέρα του παρά το γεγονός ότι έχει προτάσεις από ομάδες της Ισπανίας εξέφρασε ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μιλώντας στη Marca.

Επεσήμανε ότι θα ήθελε να τελειώσει το συμβόλαιο που έχει με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο τον χαρακτήρισε ως δεύτερο «σπίτι» του.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Κρέσπο:

“Έχω δεχτεί προτάσεις από την Ισπανία, όμως έχω ένα χρόνο ακόμη στο συμβόλαιο μου και θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ”.

Για τη ζωή στη Θεσσαλονίκη:

“Ο σύλλογος και η πόλη έχουν γίνει δεύτερο σπίτι για μένα. Δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα περνούσα τόσο πολύ χρόνο στην Ελλάδα. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος”.

Για την πρόσφατη κατάκτηση του Κυπέλλου:

“Ήταν σπουδαία επιτυχία. Όχι μόνο επειδή κερδίσαμε στον τελικό. Αλλά παίρνει ακόμη μεγαλύτερη σημασία όλο το γεγονός για τους φιλάθλους μας, επειδή η νίκη ήρθε απέναντι σε άμεσο αντίπαλο μας (σ.σ. Ολυμπιακό)”.

Για τις επιτυχίες του στον ΠΑΟΚ:

“Αυτά τα πέντε χρόνια φτιάξαμε μια “χρυσή εποχή” στην ιστορία του συλλόγου και είμαι χαρούμενος που αποτέλεσα μέρος της με τόσο ουσιώδη τρόπο. Είναι η αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας που έχουμε κάνει”.

Για τον αγαπημένο του τίτλο:

“Θα επιλέξω την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2018/19. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα για 35 χρόνια. Ήταν ένας τίτλος που κατακτήθηκε δίκαια, επίσης, μιας και τερματίσαμε αήττητοι. Κάτι που είχε καταφέρει μόνον ο Παναθηναϊκός, νομίζω το ’60”.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x