Stoiximan Super League

Κρίστιτσιτς: «Δεν ξέρω πώς, αλλά πρέπει να κερδίσουμε»

Ο Νέναντ Κριστιτσις μίλησε για το κλίμα που επικρατεί στην ΑΕΚ και την επιτακτική ανάγκη για νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Με κάθε τρόπο η ΑΕΚ πρέπει να πάρει τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς. Ο Σέρβος μέσος τόνισε την ανάγκη που υπάρχει για τη νίκη και περιέγραψε το κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα.

Αναλυτικά, όσα είπε στα κανάλια Novasports:

«Είναι αλήθεια πως φέτος δεν έχουμε κερδίσει κάποιο ντέρμπι και αυτό που κάναμε μετά τον ΠΑΟΚ είναι να έχουμε θετική σκέψη για να τα καταφέρουμε με τον Παναθηναϊκό».

Για το πόσο εύκολο είναι να έρθει το θετικό αποτέλεσμα: «Είναι πολύ δύσκολο. Στα τελευταία ματς παίζουμε οι ίδιοι κάθε τρεις μέρες λόγω των προβλημάτων. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να αντιδρούμε γρήγορα. Ο κόσμος της ΑΕΚ αξίζει να του δώσουμε μια χαρά και ελπίζω να τα καταφέρουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό“.

Για το ότι η ΑΕΚ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει φέτος τον Παναθηναϊκό: «Δεν θα είναι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό για το οποίο είμαι σίγουρος είναι ότι πρέπει να κερδίσουμε. Δεν ξέρω πώς, είτε παίξουμε καλά, είτε όχι, γνωρίζουμε πως είναι ένα σημαντικό ματς για να είμαστε στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x