Stoiximan Super League

«Ξανά για Στοΐλκοβιτς ο Παναθηναϊκός»

Σύμφωνα με την A Bola, ο Παναθηναϊκός επανήλθε για τον Νίκολα Στοΐλκοβιτς και προσπαθεί να πάρει τον Σέρβο φορ δανεικό από την Μπράγκα.

Αποστολή στην Ολλανδία
Αποστολή στην Ολλανδία
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αν και τις τελευταίες ημέρες το όνομα του Νίκολα Στοΐλκοβιτς έδειχνε να χάνει έδαφος για τον Παναθηναϊκό, σημερινό δημοσίευμα της A Bola το επαναφέρει στο προσκήνιο.

Όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι, οι «πράσινοι» επανήλθαν για τον Σέρβο φορ και προσπαθούν να τον αποκτήσουν δανεικό από την Μπράγκα. Η τελευταία φέρεται να αξιώνει 700.000 ευρώ ως «ενοίκιο» και οψιόν αφοράς στα 4,5 εκατ. ευρώ.

Πάντως αν ισχύουν τα συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα, είναι δύσκολο ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει τον συγκεκριμένο παίκτη για να καλύψει το κενό του Μάρκους Μπεργκ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ήθελε τον 25χρονο άσο, ωστόσο εξετάζει και άλλες, πιο προσιτές, λύσεις για τη θέση του βασικού σέντερ φορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x