Stoiximan Super League

Ξεκαθάρισμα με Ντε Βινσέντι

Με το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει η παραμονή του Τόμας Ντε Βινσέντι στον ΑΠΟΕΛ. Ο Ολυμπιακός στη συνάντηση των διοικήσεων απάντησε με νέα πρόταση και οι Κύπριοι πήραν παράταση.

Παράταση μέχρι τη Δευτέρα πήρε ο ΑΠΟΕΛ για την υπόθεση της απόκτησης του Τόμας Ντε Βινσέντι. Ο Ολυμπιακός είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Αργεντινού μεσοεπιθετικού και στη συνάντηση που έγινε με τη διοίκηση του κυπριακού συλλόγου έθεσε νέα οικονομικά δεδομένα.

Όπως αναφέρουν μέσα από τη «Μεγαλόνησο», η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ φαίνεται πως είναι προβληματισμένη με τη νέα τροπή που πήρε υπόθεση και γι’αυτό το λόγο ζήτησε να απαντήσει στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, πως ο Γιώργος Δώνης έχει ζητήσει την παραμονή του Αργεντινού, ο οποίος παρουσιάζεται θετικός στην παραμονή του στην Κύπρο.

Τέλος, μετά τις τελευταίες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές ο ΑΠΟΕΛ εξέδωσε την ακόλουθη ενημέρωση: «Στην συνάντηση μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακού Πειραιώς, συζητήθηκε το θέμα του ποδοσφαιριστή Tomas De Vincenti. Από πλευράς ΑΠΟΕΛ τέθηκε στο τραπέζι πρόταση για το ενδεχόμενο παραχώρησης του ποδοσφαιριστή. Ο Ολυμπιακός αντιπρότεινε θέτοντας κάποια νέα οικονομικά δεδομένα και έτσι ο ΑΠΟΕΛ επιφυλάχθηκε να απαντήσει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x