Stoiximan Super League

Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων με Πλατανιά

Στην κυκλοφορία βγήκαν τα εισιτήρια από την Τρίτη (25/11), τα εισιτήρια του αγώνα Καλοννή - Πλατανιάς, που θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου.

Ξεκίνησε την Τρίτη το πρωί η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, στη Μυτιλήνη. Η ΠΑΕ ενημερώνει με ανακοίνωσή της τους φίλους της Καλλονής, σχετικά με το πως θα προμηθευτούν τα εισιτήρια.

Η ανακοίνωση:

«Σήμερα Τρίτη έως και την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου θα διατίθενται τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά από τα γραφεία της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ (Ελ. Βενιζέλου 5, Μυτιλήνη). Η προπώληση ξεκινά από τις 09:00 το πρωί και διαρκεί έως τις 17:00 το απόγευμα. Την ημέρα της αναμέτρησης με τον Πλατανιά 29/11 τα εκδοτήρια στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης θα ανοίξουν στις 13:00.

Οι φίλαθλοί μας από τη Γέρα θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια τηλεφωνώντας στο 6946008170
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι ?15 (απλό) και ?25 (VIP).

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά την Σαββατο 29/11 στις 15:00 θα εισέρχονται από τις εξής εισόδους (όπως αναγράφονται στις πόρτες πέριξ του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης):
Κεντρική είσοδος (Πεσμαζόγλου)

Για κατόχους μεμονωμένων εισιτηρίων για το ΤΜΗΜΑ 1 και για το ΤΜΗΜΑ 2. Για κατόχους μεμονωμένων εισιτηρίων VIP και προσκλήσεων VIP.

ΕΙΣΟΔΟΣ 3 (Ε. Βοστάνη)
Για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP και κατόχους διαρκείας ΤΜΗΜΑ 2. Επίσης για δημοσιογράφους φέροντες την αντίστοιχη διαπίστευση που θα τους έχει χορηγηθεί από την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ.

ΕΙΣΟΔΟΣ 5 (Ε. Βοστάνη)
Για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ΤΜΗΜΑ 4 και μεμονωμένων εισιτηρίων ΤΜΗΜΑ 4 καιΤΜΗΜΑ 5 καθώς και κατόχους προσκλήσεων για το ΤΜΗΜΑ 4».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x