Stoiximan Super League

Νέα επιστολή Μπαλτάκου στην UEFA: «Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την ασφάλεια των διαιτητών»

Ο Τάκης Μπαλτάκος επισημαίνει στον Αλεξάντερ Τσέφεριν ότι η ΕΠΟ θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για την ασφάλεια των διαιτητών, εφόσον η UEFA ανάψει το πράσινο φως για ξένους ρέφερι.

Επιστολή προς τον Αλεξάντερ Τσέφεριν, η οποία είναι στην ίδια κατεύθυνση με εκείνη της Σούπερ Λίγκας για το θέμα των ξένων ρέφερι, έστειλε ο Τάκης Μπαλτάκος. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ διαβεβαιώνει τον πρόεδρο της UEFA ότι η Ομοσπονδία θα κάνει το καλύτερο δυνατό για την ασφάλειά τους, εφόσον η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ανάψει το «πράσινο φως» για να έρθουν elite ρέφερι ή Α’ κατηγορίας.

Νωρίτερα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την ιδιότητα του προέδρου της Stoiximan Super League είχε στείλει επιστολή στον Αλεξάντερ Τσέφεριν ζητώντας Elite διαιτητές ή Α’ κατηγορίας στα προσεχή ντέρμπι. «Ως Super League, θα θέλαμε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των ξένων διαιτητών αγώνων κατά την παραμονή τους στην Ελλάδα. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι όλοι οι διαιτητές του αγώνα θα αισθάνονται ασφαλείς και θα έχουν την ανάλογη φιλοξενία», ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αναλυτικά η επιστολή

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Παναγιώτης Μπαλτάκος απέστειλε προ ολίγου στον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ Αλεξάντερ Τσέφεριν την παρακάτω επιστολή σχετικά με το θέμα των διαιτητών Elite και Α’ κατηγορίας της ΟΥΕΦΑ.

«Αγαπητέ Πρόεδρε,
Αγαπητέ Αλεξάντερ

Για να διευκολύνω την απόφασή σου για τους διαιτητές Elite και Α’ κατηγορίας, σχετικά με την συμμετοχή τους στους αγώνες της Ελληνικής SL1, σε διαβεβαιώνω ότι η ΕΠΟ θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί σχετικά με την ασφάλεια και τη φιλοξενία αυτών των διαιτητών.

Αφού και η SL1 διαβεβαιώνει ότι θα κινηθεί στην ίδια κατεύθυνση, δεν έχω κανένα δισταγμό να ζητήσω, για τελευταία φορά, να επιτρέψετε σε αυτούς τους διαιτητές να έρθουν στην Ελλάδα.

Λυπάμαι για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε τόσο σ’ εσένα, προσωπικά, όσο και στην ΟΥΕΦΑ γενικότερα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x