Stoiximan Super League

Κωνσταντινέας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Λαμόγια-παράγοντες με έκαναν να ρίξω μαύρη πέτρα»

Ακούστε όσα είπαν στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρώην ρέφερι, Πέτρος Κωνσταντινέας, τόσο για την αποχώρησή του από τη διαιτησία, όσο και για τις επιθέσεις που δέχθηκε ο ίδιος και άλλοι ρέφερι.

Για τα ζητήματα της διαιτησίας στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και για τις κατά καιρούς επιθέσεις που έχουν δεχθεί, τόσο ο ίδιος, όσο και άλλοι διαιτητές, μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη, «Η Έφεση της Τρίτης», ο Πέτρος Κωνσταντινέας.

Ο πρώην ρέφερι μίλησε μεταξύ άλλων για το γεγονός πως ενώ πολλές φορές βρέθηκαν οι ένοχοι σε επιθέσεις διαιτητών, τελικώς, δεν τιμωρήθηκαν ποτέ, αφού αθωώθηκαν λόγω παραγραφής, ενώ πολλά αδικήματα έγιναν πλημμελήματα.

Στη συνέχεια, στάθηκε στην απόφαση να αποχωρήσει οριστικά από τη διαιτησία λόγω των όσων συνέβαιναν στον χώρο του ποδοσφαίρου, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «Εγώ πρωτοτύπησα, κατάγγειλα και έφυγα. Το να φεύγεις και να καταγγέλλεις είναι εύκολο, αυτό που έκανα εγώ όχι».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον νέο αρχιδιαιτητή της Σούπερ Λίγκας, αλλά και στις αλλαγές που έχει επιφέρει το VAR στο ίδιο το ποδόσφαιρο.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x