Stoiximan Super League

Κώτσιρας: «Δείξαμε πως μπορούμε να διαχειριστούμε παιχνίδια»

Ο άσος του τριφυλλιού ανέφερε πως οι πράσινοι έδειξαν ότι μπορούν να διαχειριστούν σημαντικά παιχνίδια ακόμη κι αν αυτά δεν ξεκινούν καλά.

Ως μια νίκη που αποδεικνύει τον χαρακτήρα που έχει πια ο Παναθηναϊκός χαρακτήρισε αυτή επί της ΑΕΚ ο Γιάννης Κώτσιρας. Ο άσος του τριφυλλιού ανέφερε πως οι πράσινοι έδειξαν ότι μπορούν να διαχειριστούν σημαντικά παιχνίδια ακόμη κι αν αυτά δεν ξεκινούν καλά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Κώτσιρας:

«Είναι νίκη χαρακτήρα. Δείξαμε πως μπορούμε να διαχειριστούμε τα παιχνίδια και να τα κρατάμε όταν είναι υπέρ μας. Δεν απειληθήκαμε στο 2ο μέρος αν και δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο στο πρώτο. Κρατάμε τη νίκη και οτι δείχνουμε χαρακτήρα»

Για το που κρίθηκε το ντέρμπι:

«Νομίζω στο ότι καταφέραμε να ισοφαρίσουμε γρήγορα, ήταν κομβικό σημείο γιατί αν πήγαινε με το σκορ υπέρ της στο ημίχρονο η ΑΕΚ θα ήταν διαφορετικό ματς. Επίσης το γεγονός πως καταφέραμε να ανατρέψουμε το σκορ πριν το ημίχρονο μας βοήθησε να διαχειριστούμε το ματς»

Για το τι σημαίνει αυτή η νίκη:

«Τα πάντα είναι η ψυχολογία στο ποδόσφαιρο. Όταν μία ομάδα έχει ψυχολογία μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα. Εμείς κοιτάμε να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και να μπορέσουμε να φτάσουμε στο τέλος όσο πιο ψηλά μπορούμε»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x