Stoiximan Super League

Λαγός: «Έχουμε αποκτήσει χαρακτήρα»

Στον χαρακτήρα που έχει αποκτήσει με το πέρασμα των μηνών ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο Τάσος Λαγός, με δηλώσεις του αμέσως μετά τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ευχαριστημένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε ο Τάσος Λαγός. Ο νεαρός μέσος των «πράσινων», με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, αναφέρθηκε στο καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας αλλά και στην επόμενη αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλωνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την απουσία του κόσμου: «Γνωρίζαμε τις ιδιαιτερότητες του αγώνα, ξέραμε ότι δεν θα είναι οι οπαδοί στο πλευρό μας, όμως εμείς είπαμε να βγούμε στον αγωνιστικό χώρο να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη».

Για την απόδοση του Παναθηναϊκού: «Με τον καιρό η ομάδα γίνεται καλύτερη, έχουμε αποκτήσει χαρακτήρα σε σχέση με τους πρώτους αγώνες της σεζόν, το κλίμα είναι καλό και αυτό φαίνεται τόσο στο γήπεδο όσο και στις προπονήσεις».

Για τον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Είναι θετικό ότι δεν έχουμε ταξίδι και ότι ο επόμενος αγώνας είναι στην Αθήνα. Ο αγώνας με τον Απόλλωνα θα είναι δύσκολος γιατί θέλει τους βαθμούς, όμως εμείς θα πάμε για τη νίκη».

Για την αφιέρωση από τον Καρέλη: «Ήταν σε πολύ καλή κατάσταση την τελευταία εβδομάδα, του είχα πει ότι θα μπει αλλαγή και θα σκοράρει. Έτσι έγινε και ήρθε να μου το αφιερώσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x