Stoiximan Super League

Λάκοβιτς σε ΕΠΟ: Καμία αλλαγή στο εκλογικό σύστημα, καμία πιθανότητα για νέα ΠΔΕ!

Ο διευθυντής ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς συνάντησε το προεδρείο της ΕΠΟ και έβαλε τέλος στα σενάρια! Σήμερα μιλάει με τους ιδιοκτήτες των Big-4, χθες είδε Γεραπετρίτη!

Με το προεδρείο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συναντήθηκε επί ελληνικού εδάφους την Πέμπτη (2/7) ο διευθυντής ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sport-fm.gr, ο Σέρβος αξιωματούχος της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, ξέκοψε δύο σενάρια που διακινούνται τους τελευταίους μήνες και έβαλε τέλος στα σχέδια εκείνων που επιδιώκουν την επιβολή μιας δικής τους κατάστασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

Πρώτον, είπε ευθέως προς το προεδρείο ότι το εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ δεν μπορεί να αλλάξει χωρίς την συναίνεση της Γενικής Συνέλευσης. Παράλληλα, δεν εγγυήθηκε για τον ακριβή χρόνο τέλεσης των εκλογών.

Δεύτερον, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα για διορισμό νέας Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής στο ελληνικό ποδόσφαιρο από FIFA/UEFA. Φέρεται μάλιστα να είπε ότι η κίνηση αυτή απέτυχε, όταν είχε γίνει την περίοδο 2016-17.

Πληροφορίες αναφέρουν, εξάλλου, ότι τα ίδια είπε και στον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη που λέγεται πως τον συνάντησε την Τετάρτη το βράδυ.

Αυτή την ώρα και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ο Ζόραν Λάκοβιτς θα έχει επαφές με τους ιδιοκτήτες των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ της χώρας!

Βασικό θέμα συζήτησης θα είναι η νέα Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, για την οποία, όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το sport-fm.gr, οι FIFA/UEFA έχουν αποφασίσει να δώσουν αποφασιστικό λόγο στους Big-4 του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x