Stoiximan Super League

Με Βίντα βασικό κόντρα στη Λαμία η ΑΕΚ

Δείτε την αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι της με τη Λαμία. Βασικοί οι Βίντα, Άμραμπατ και Μάνταλος, στον πάγκο ο Λιβάι Γκαρσία.

Γνωστή έγινε η αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ για το εκτός έδρας ματς με τη Λαμία, το οποίο θα διεξαχθεί στις 21:30 (20/8) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League 1. Συγκεκριμένα, ο Ματίας Αλμέιδα θα παρατάξει την «Ένωση» χωρίς εκπλήξεις -βάσει των όσων δούλεψε μέσα στην εβδομάδα- με τους Βίντα, Άμραμπατ και Μάνταλο να αρχίζουν βασικοί.

Σε σύστημα 3-5-2 (το οποίο όμως θα μετατρέπεται σε 3-4-2-1), ο Στάνκοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στην τριάδα των στόπερ ο Τζαβέλλας θα πάρει το βάθος, έχοντας δεξιά του τον Βίντα και αριστερά τον Χατζισαφί. Όλη την αριστερή πλευρά θα πάρει ο Τσούμπερ, ενώ τη δεξιά ο Άμραμπατ. Εξάρι θα είναι ο Σιμάνσκι, έχοντας μπροστά του ως εσωτερικούς μέσους τούς Γιόνσον και Πινέδα. Κοντά στον προωθημένο Αραούχο θα κινείται ο Μάνταλος.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς - Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί - Σιμάνσκι - Άμραμπατ, Γιόνσον, Πινέδα, Τσούμπερ - Μάνταλος, Αραούχο.

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους: Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Ραντόνια, Φράνσον, Λ. Γκαρσία, Αλμπάνης, Γιούσης.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x