Stoiximan Super League

Ανακοίνωσε τον Ρούμπεν Μαρτίνεθ η Λαμία

Παίκτης της Λαμίας είναι και επίσημα ο 32χρονος μεσοεπιθετικός Ρούμπεν Μαρτίνεθ, με τον Ισπανό να έρχεται στην Ελλάδα ως ελεύθερος από την Αλμπαθέτε Μπαλομπιέ.

Για πρώτη φορά την τύχη του εκτός Ισπανίας θα δοκιμάσει ο 32χρονος μεσοεπιθετικός Ρούμπεν Μαρτίνεθ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αλμπαθέτε Μπαλομπιέ και ανακοινώθηκε από τη Λαμία!

Αυτή ήταν η δεύτερη μεταγραφή για τους Φθιωτούς μετά την απόκτηση του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου, ενώ είναι αρκετά πιθανό το επόμενο διάστημα να κλείσει και η απόκτηση του Νίκου Βέργου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, Ruben Martinez.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με τη φανέλα της Αλμπαθέτε Μπαλομπιέ στην Ισπανία, με την οποία κατέγραψε 54 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 13 γκολ, έμεινε ελεύθερος και εντάσσεται στο δυναμικό του συλλόγου.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες!»


Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ruben δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι ιδιαίτερη πρόκληση για μένα η Λαμία καθώς είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι εκτός Ισπανίας και ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα της ομάδας και μαζί με τους συμπαίκτες μου να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x