Stoiximan Super League

Έκανε... σεφτέ στα φιλικά ο Απόλλων κόντρα στη Λαμία!

Την πρώτη του νίκη μετά από τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες πήρε ο Απόλλων Σμύρνης κατά την προετοιμασία του, επικρατώντας 1-0 σε φιλικό της Λαμίας.

Την πρώτη του νίκη κατά την περίοδο της προετοιμασίας πήρε ο Απόλλων Σμύρνης! Η Ελαφρά Ταξιαρχία επικράτησε 1-0 της Λαμίας στο «ΔΑΚ», κάνοντας... σεφτέ μετά από τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες.

Ο Απόλλων ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, ανοίγοντας το σκορ με τον Σλίβκα στο 18ο λεπτό μετά από ασίστ του Τσιλούλη, ενώ είχε μερικές ακόμη καλές στιγμές κόντρα στην Λαμία που... ψαχνόταν. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και είχε τις στιγμές της, χωρίς να καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στα θετικά για τον Απόλλωνα Σμύρνης πως αγωνίστηκε ο Ιωαννίδης, ξεπερνώντας το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Από πλευράς Λαμίας, ο Σκόνδρας αποχώρησε με πρόβλημα στο ημίχρονο αλλά δεν φαίνεται πως έχει κάτι το σοβαρό.

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκέντσογλου, Τιρόνε, Μανούσος, Ρόμανιτς, Καραμάνος.

Επαιξαν και οι Προβυδάκης, Σαράνοφ, Μαζουλουξής, Βύντρα, Σαραμαντάς, Προβυδάκης, Τρούμπουλος, Γκούγκα, Ελευθεριάδης, Νούνιες, Μανουσάκης, Τσούκαλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Βιτλής, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Κάστρο, Σλίβκα, Παπαγεωργίου, Τσιλούλης, Παμλίδης, Ντάουντα.

Επαιξαν και οι Κότσαρης, Ράιλι, Δούμας, Μπαξεβανίδης, Κραγιόπουλος, Γιαννάκης, Ρώσση, Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x