Stoiximan Super League

Άναψε… κόκκινο στη Λαμία ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με τον Ροτάριου νωρίς, η Λαμία βρήκε την απάντηση και πίεσε για την ανατροπή αλλά η αποβολή του Γκοράνοφ… έκοψε τη φόρα στους γηπεδούχους που πήραν τουλάχιστον τον βαθμό (1-1).

Μάζευε και ας είναι… πόντοι! Η Λαμία είδε τον Ατρόμητο να τη σοκάρει στο ξεκίνημα του αγώνα με τον Ροτάριου, βρήκε την απάντηση στην έναρξη του δευτέρου μέρους με τον Κορνέζο και πίεσε για την ανατροπή, ωστόσο η αποβολή του Γκοράνοφ τους… έκοψε τη φόρα με το τελικό 1-1 να κρίνεται δίκαιο.

Στους 11 βαθμούς ανέβηκε η Λαμία που παραμένει χωρίς νίκη εδώ και 3,5 μήνες στο πρωτάθλημα, στους 23 ο Ατρόμητος και στο -3 από την πρώτη εξάδα και τον Βόλο.

Τεράστια μάχη με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας δίνει την επόμενη αγωνιστική η Λαμία, υποδέχεται τον Ολυμπιακό ο Ατρόμητος.

Στο μυαλό του κόουτς


Με 4-4-2 κατέβασε τη Λαμία ο Σάββας Παντελίδης. Στην εστία ο Σαράνοφ και οι Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Γκοράνοφ στην τετράδα της άμυνας. Μπεχαράνο, Σλίβκα στα χαφ, με τους Νούνιες, Ρόμανιτς στα πλάγια. Μανούσος και Βέργος ήταν το δίδυμο της επίθεσης.

Λαμία-Ατρόμητος:

Με 4-3-3 παρέταξε τον Ατρόμητο ο Κρις Κόλμαν. Στο τέρμα ο Γιαννιώτης, με τους Κεσχρίντα, Στρούγγη, Χατζηϊσαΐα, Ντε Μποκ στην άμυνα. Έντερ Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Φριτζόνσον οι τρεις του άξονα, με τους Ρομπάιγ, Ροτάριου στα εξτρέμ και τον Κιάρτανσον στην κορυφή της επίθεσης.

Λαμία-Ατρόμητος:

Το ματς


Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε μια καλή ευκαιρία μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Κεσχρίντα έκανε την σέντρα, ο Ρομπάιγ το σουτ από κοντά, αλλά μπλόκαρε ο Σαράνοφ.

Μόλις στο 8ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Έρλινγκμαρκ έκανε μια βαθιά μπαλιά στον Ρομπάιγ, αυτός έδωσε στον Κιάρτανσον το πλασέ του οποίου το έβγαλε αρχικά ο Σαράνοφ αλλά ο Ροτάριου πήρε το ριμπάουντ και σε κενή εστία σκόραρε για το 1-0!



Η Λαμία δεν μπορούσε να απειλήσει ιδιαίτερα με την πρώτη καλή στιγμή να έρχεται στο 18’. Ο Βέργος έκανε μια ωραία μπαλιά, ο Μανούσος το πλασέ το οποίο όμως ήταν αδύναμο, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Γιαννιώτης. Συνολικά στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος ήταν πιο επικίνδυνος, με τη Λαμία να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί να φτιάξει καλές φάσεις προς την εστία του Γιαννιώτη, ο οποίος ήταν… παρατηρητής κυρίως και δεν χρειάστηκε να επέμβει σε κάποιο σημείο (1-0).



Η Λαμία μπήκε με το πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, φέρνοντας το ματς στα ίσα στο 47ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κορνέζος πήδηξε ψηλότερα από όλους και με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Γιαννιώτη για το 1-1.

Στην συνέχεια η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ανέβασε ρυθμό και κυκλοφορούσε την μπάλα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της και να τις μετατρέψει σε γκολ. Στο 70’ ο Ατρόμητος είχε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει εκ νέου προβάδισμα, όταν ο Φριτζόνσον έκανε ένα ωραίο σουτ με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Σαράνοφ.



Στο 81ο λεπτό η Λαμία έμεινε με 10 παίκτες, όταν ο Γκοράνοφ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από μαρκάρισμα στον Κεσχρίντα και αποβλήθηκε από το παιχνίδι. Ο Ατρόμητος στα τελευταία λεπτά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και να σκοράρει κάποιο γκολ.



Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό (1-1).

MVP: Ο Κορνέζος σκοράρει και σώζει την ομάδα του, ενώ συνολικά είχε εξαιρετικές και καίριες επεμβάσεις στα πολλά γυρίσματα και γεμίσματα των παικτών του Ατρομήτου.

Η σφυρίχτρα: Ο Διαμαντόπουλος έκανε μια καλή διαιτησία, σωστά απέβαλε τον Γκοράνοφ και γενικά έκανε ένα καλό παιχνίδι.

Έτσι παρακολουθήσατε live το ματς μέσα από το sportfm.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x