Stoiximan Super League

Λαμία-Βέροια: Ποια θα παίξει στη Σούπερ Λίγκα;

Η Λαμία και η Βέροια κοντράρονται στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι το οποίο και θα κρίνει και την τελευταία ομάδα που θα αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα το νέο πρωτάθλημα.

Ποια θα παίξει στο νέο πρωτάθλημα στη Σούπερ Λίγκα; Η Λαμία ή η Βέροια; Οι δύο τους κοντράρονται στο «Αθανάσιος Διάκος» στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι μπαράζ από το οποίο και θα κριθεί το 14ο εισιτήριο για την Σούπερ Λίγκας της νέας σεζόν.

Το μεγάλο προβάδισμα από το πρώτο ματς ανήκει στην γηπεδούχο σήμερα Λαμία καθώς έχει στο πλευρό της το 2-1 καθώς στα ματς αυτά είναι σε ισχύ και το εκτός έδρας γκολ. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα καλείται να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα από το πρώτο ματς και να πάρει το τελευταίο εισιτήριο.

Για τη Λαμία ο Τζιανλούκα Φέστα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Λούκας και Βέλλιο που φέρονται να έχουν λύσει ήδη τα συμβόλαιά τους και τον Βύντρα που είναι εκτός αποστολής. Το μοναδικό ερωτηματικό είχε να κάνει με την παρουσία, ή όχι του Τιρόνε. Ο Ισπανός όμως ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε προπονήθηκε και θα αγωνιστεί κανονικά.

Από την άλλη πλευρά ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βελλίδη.

Διαιτητής είναι ο Τόμας Μπόγκναρ από την Ουγγαρία που διεύθυνε πρόσφατα το ματς της Εθνικής μας με την Κύπρο στο Πανθεσσαλικό (3-0). Το ματς θα ξεκινήσει στις 20:00 (bwinΣΠΟΡ FM 94,6 / sportfm.gr / Cosmote tv).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x