Stoiximan Super League

Ενεργοποιεί τη «βόμβα» με Ραμίρες η Λαμία!

Στην απόκτηση του Γκαστόν Ραμίρες προχωράει η Λαμία, με έγκυρο Αργεντινό δημοσιογράφο να αναφέρει πως η μεταγραφή του είναι κλεισμένη.

Έτοιμη να προχωρήσει σε μια σπουδαία μεταγραφή που μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί και ως «βόμβα» είναι η Λαμία!

Οι Φθιωτοί προχωράνε όπως φαίνεται για την απόκτηση του ιδιαίτερα ποιοτικού μεσοεπιθετικού, Γκαστόν Ραμίρες, με τον έγκυρο Αργεντινό δημοσιογράφο, Θέσαρ Λουίς Μέρλο, να αναφέρει πως η μεταγραφή του 31χρονου διεθνή Ουρουγουανού στη Λαμία είναι τελειωμένη.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ, ο Ραμίρες αναμένεται στη Λαμία την Τρίτη για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με την ομάδα.



Ο Ραμίρες είναι ελεύθερος και τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε ήταν η Μόντσα. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Πενιαρόλ, με την Μπολόνια το 2010 να ξοδεύει 3,3 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει. Δύο χρόνια αργότερα τον πούλησε με 15,2 εκατ. ευρώ στη Σαουθάμπτον, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Μίντλεσμπρο, η οποία τον παραχώρησε στη Σαμπντόρια το 2017, βάζοντας στα ταμεία της το ποσό των 6,3 εκατ. ευρώ.

Είναι 43 φορές διεθνής με την Ουρουγουάη, μετρώντας 173 συμμετοχές σε Serie A και άλλες 94 στην Premier League μεταξύ άλλων. Είναι αριστεροπόδαρος και μπορεί να παίξει ως δεκάρι αλλά και ως εξτρέμ, διακρίνεται για την εξαιρετική του τεχνική και διαθέτει τεράστια εμπειρία και ποιότητα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x