Stoiximan Super League

Έτοιμη για Ριζούπολη και… παραμονή η Λαμία!

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε η Λαμία σήμερα την προετοιμασία της για τον ιδιαίτερα κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Τζιανλούκα Φέστα να βγάζει την 21μελή αποστολή.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε σήμερα (06/05) η προετοιμασία της Λαμίας για τον αγώνα του Σαββάτου (07/05) στο γήπεδο της Ριζούπολης με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Play Out του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Τζιανλούκα Φέστα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει σημαντικές απουσίες, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Φθιώτιδας γυμνάστηκαν χωρίς προβλήματα.

Εκτός «μάχης» για τον αυριανό… τελικό έχουν ήδη τεθεί οι Αντέτζο, Βύντρα, Βέλλιος, Νινούα και Τσούκαλος, για διαφορετικούς λόγους.

Την 21μελή αποστολή της Λαμίας αποτελούν οι: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Λούκας, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Σιμόν, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς και Μανουσάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x