Stoiximan Super League

Χαμογέλασε στην πρόβα τζενεράλε με τον Ιωνικό η Λαμία

Το γκολ του Ρόμανιτς στο 19' έδωσε τη νίκη (1-0) στη Λαμία απέναντι στον Ιωνικό, στο τελευταίο φιλικό των δύο ομάδων πριν τη σέντρα της Super League 1.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν η Λαμία, η οποία επικράτησε 1-0 του Ιωνικού στο «Αθανάσιος Διάκος». Σε ένα παιχνίδι ισορροπημένο αλλά και με αρκετά έντονες μονομαχίες.

Η ομάδα της Φθιώτιδας έφτασε στη νίκη χάρη σε τέρμα του Ρόμανιτς στο 19'. Στο 29' οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στην ισοφάριση, ωστόσο ο Σαράνοφ δήλωσε «παρών». Οι δύο ομάδες άρχισαν με φάσεις το δεύτερο μέρος, με τον ρυθμό ωστόσο να πέφτει γρήγορα ελέω των αλλαγών. Αποτέλεσμα αυτού, να παραμείνει το 1-0 μέχρι και το φινάλε.

Έτσι, οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη, διατηρώντας μάλιστα το μηδέν παθητικό για τέταρτο σερί φιλικό τους ματς. Υπενθυμίζεται ότι για τους Νικαιώτες αγωνίστηκε ως αλλαγή ο Ντοσεβί, ο οποίος πραγματοποιεί προπονήσεις το τελευταίο διάστημα με την ομάδα του Δημήτρη Σπανού.

Οι αρχικές συνθέσεις και οι αναπληρωματικοί των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Ντε Βινσέντι, Γκοράνοφ, Νούνιες, Ρόμανιτς, Τζανετόπουλος, Σιμόν, Τζανδάρης, Γιακουμάκης.

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους: Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Μπάμπης, Μαργαρίτης, Μανούσος, Γκέντσογλου, Σλίβκα, Κορνέζος, Λαμπρόπουλος.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Μίλο, Βαλεριάνος, Αντούνες, Μασάς, Μεντόσα, Ν. Ιωαννίδης, Μάντζης.

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους: Περλέσι, Χριστοδούλης, Τσιριγώτης, Κοκκίνης, Σερβιλάκης, Πογοσιάν, Χρ. Ιωαννίδης, Ντοσεβί, Ελευθεριάδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x