Stoiximan Super League

Επιβλητική Λαμία, επικράτησε 3-0 του Ιωνικού

Ακόμα μία φιλική νίκη για τη Λαμία, η οποία επικράτησε 3-0 υποδεχόμενη τον Ιωνικό.

Συνεχίζει να ανεβάζει «στροφές» η Λαμία, η οποία μετά τη νίκη (2-0, 4/8) στη φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, επιβλήθηκε σε ακόμα μία, αυτή τη φορά επί του Ιωνικού (3-0) την Κυριακή (8/8) στο ΔΑΚ Λαμίας. Σε ένα παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη σε ατμόσφαιρα επηρεασμένη από τον καπνό από τις φωτιές της Εύβοιας.

Οι φιλοξενούμενοι -για τους οποίους πραγματοποίησαν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους οι Μαχαίρας, Τουράμ, Λένις και Καμπράλ - ήταν εκείνοι, οι οποίοι δημιούργησαν την πρώτη σημαντική στιγμή του ματς στο 13'. Με τον Άοσμαν να αδειάζει τον προσωπικό του αντίπαλο και να βλέπει τον Σαράνοφ να αποκρούσει το σουτ που πήγαινε στη γωνία της εστίας του, ενώ ούτε ο Τουράμ μπόρεσε να σκοράρει παίρνοντας το «ριμπάουντ». Κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Λαμία, η οποία βρήκε δίχτυα με τον Τζανδάρη στο 31'. Με τους Ρόμαντιτς (50') και Νούνιεζ (60') να πετυχαίνουν τα άλλα δύο γκολ της στο δεύτερο μέρος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ (65' Γκαραβέλης), Προβυδάκης (13' Βύντρα), Τζανδάρης (82' Μαργαρίτης), Ρόμανιτς (80' Νικολόπουλος), Γκέντσογλου (80' Τρούμπουλος), Αντέτζο (80' Τζανετόπουλος), Μαρτίνες (75' Σαραμαντάς), Μαζουλουξής (69' Ελευθεριάδης), Nunez (69' Τιρόνε), Μανουσάκης, Καραμάνος (75' Τσούκαλος).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Βαλεριάνος, Βαφέας, Λουάν, Ρομαό, Μπάσα, Ματσούκας, Μαχαίρας, Άοσμαν, Τουράμ.

Στο δεύτερο ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκαν οι: Αναγνωστόπουλος (80' Ρόκκου), Μουστάκης (75' Λένις), Κιάκος, Τσιριγώτης, Γκοτσούλιας, Ντελγκάδο, Μπονέτι (75' Καμπράλ), Μάναλης, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Μπουένο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x