Stoiximan Super League

Λαμία-Ιωνικός: «Εξάποντο» ματς στο «Αθανάσιος Διάκος»

Σημαντικό παιχνίδι στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στη Super League 1, θα δώσουν στο «Αθανάσιος Διάκος» το απόγευμα του Σαββάτου (15/1) οι Λαμία και Ιωνικός.

Παιχνίδι για τα… χαμηλά στρώματα, αλλά με έντονο ενδιαφέρον και μεγάλη βαθμολογική σημασία δίνουν το απόγευμα του Σαββάτου (15/1, 17:15) οι Λαμία και Ιωνικός στο «Αθανάσιος Διάκος», στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 1. Σ' ένα από τα λεγόμενα «εξάποντα ματς», καθώς οι δύο ομάδες -οι οποίες έχουν ως κοινό στόχο την παραμονή- απέχουν μόλις τρεις βαθμούς.

Σε θέση «αβαντάζ» οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι βρίσκονται στην 11η θέση και στο +3 από την αντίπαλό τους (12η), με αμφότερες τις ομάδες να έχουν από 16 αγώνες. Ο Ιωνικός προέρχεται από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα (όλες με 1-0), τελευταία εκείνη από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι στις 5/1 (μεσολάβησε αναβολή, όπως και για τους σημερινούς αντιπάλους τους) ηττήθηκαν 2-0 υποδεχόμενοι την ΑΕΚ, συμπληρώνοντας επτά συνεχόμενες αναμετρήσεις χωρίς νίκη στη Λίγκα. Το τελευταίο τους «τρίποντο» (0-1) ήταν στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης στις 7 Νοέμβρη, ενώ έκτοτε νίκησαν δύο φορές (2-0 και 0-1), αυτές κόντρα στον Ιωνικό για το Κύπελλο. Γενικότερα, η ομάδα της Φθιώτιδας έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι στις φετινές της αναμετρήσεις με τους Νικαιώτες, αφού τρέχει ένα 4/4, εάν συμπεριληφθεί και το παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Νεάπολη (1-2) αλλά και το φιλικό (3-0) των δύο ομάδων το περασμένο καλοκαίρι.







Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει για τη Λαμία στους Μαρτίνεθ, Ελευθεριάδη, Γκέντσογλου και Μανούσο, ενώ αντίθετα συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Προβυδάκη, Βύντρα και Αντέτζο.

Η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Τζανδάρης, Νούνιες, Τάιρον, Μπεχαράνο, Αραμπούλι, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Μανουσάκης.

Σε ό, τι αφορά τον Δημήτρη Σπανό, ο τεχνικός του Ιωνικού δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γκοτσούλια που υπέστη τράβηγμα στη γάμπα κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης, καθώς και για διαφορετικούς λόγους τους Ντάλσιο, Κιάκο, Μπουένο, Λουάν, Μπάσα, Φουρλάνο και Ρόκου.

Η αποστολή του Ιωνικού: Χουτεσιώτης, Χριστοδουλής, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Άοσμαν, Πογοσιάν, Ρομαό, Κάνιας, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Τουράμ, Λένις, Μάντζης.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 3 HD, ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ θα υπάρχει live ενημέρωση από το sport-fm.gr.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ – Προβυδάκης, Γκόλεμιτς, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς – Μπεχαράνο, Τζανδάρης – Τάιρον, Νούνιες, Ρόμανιτς – Αραμπούλι.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης – Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος – Ρομαό, Κάνιας – Λένις, Άοσμαν, Καμπράλ – Τουράμ.

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου

Α' Βοηθός: Τρύφωνας Πετρόπουλος

B' Βοηθός: Βασίλειος Νικολακάκης

Τέταρτος διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος

VAR: Αριστομένης Κουτσιαύτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x