Stoiximan Super League

Λαμία-Ιωνικός: «Τελικός» για τους γηπεδούχους, να κλειδώσουν την παραμονή οι Νικαιώτες

Κομβικό ματς για τη Λαμία, η οποία υποδέχεται τον Ιωνικό που θέλει να διασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του.

Στη Φθιώτιδα και στο «Αθανάσιος Διάκος» κοντράρονται το απόγευμα της Κυριακής (17:15) οι Λαμία και Ιωνικός, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των playouts της Super League 1. Παιχνίδι-«τελικός» για τους γηπεδούχους, με τους Νικαιώτες να θέλουν να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους στα «μεγάλα σαλόνια».

Η Λαμία όλο και οπισθοχωρεί στον βαθμολογικό πίνακα. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 3-0 στην έδρα του Βόλου και σε συνδυασμό με το «Χ» (1-1) του Απόλλωνα Σμύρνης με την ομάδα της Μαγνησίας το Σάββατο (16/4), πλέον βρίσκεται μόλις στο +1 από την ουραγό «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Από την άλλη, ο Ιωνικός συνέχισε φορτσάτος πετυχαίνοντας ακόμα ένα «διπλό» στα playouts, καθώς επικράτησε 3-2 στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης. Έτσι, χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στις τέσσερις εναπομείνασες αγωνιστικές, προκειμένου να ανανεώσει την παρουσία του στην κατηγορία. Μάλιστα, εάν η ομάδα του Δημήτρη Σπανού νικήσει θα σκαρφαλώσει στην 3η θέση του μίνι πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Λαμία αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, με το τελευταίο να ακούει στο όνομα «Λάζαρ Ρόμανιτς». Επίσης, εκτός πλάνων βρίσκονται οι Μαρτίνεθ, Αντέτζο, Σκόνδρας, Αραμπούλι και Τσούκαλος. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Μαζουλουξής, Ελευθεριάδης και Μπανγκουρά.

Η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Λούκας, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τάιρον, Σιμόν, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Μανούσος, Καραμάνος, Μπανγκουρά, Βέλλιος, Μανουσάκης.

Σε ό, τι αφορά το στρατόπεδο των φιλοξενούμενων, στην 20μελή αποστολή τους δεν συμπεριλήφθηκε ο τραυματίας Καμπράλ, όπως και ο Βαφέας που συνεχίζει εκτός. Επίσης, αποκλείστηκαν οι αναπληρωματικοί τερματοφύλακες Χριστοδουλής και Ρόκου, καθώς και οι Βαλέντε και Μπάσα. Αντιθέτως, επιστρέφει ο Πλατέλλας.

Η αποστολή του Ιωνικού: Χουτεσιώτης, Βίντμαρ, Τσιριγώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Ρομαό, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Ντάλσιο, Ματσούκας, Πογοσιάν, Κιάκος, Κάνιας, Μαχαίρας, Πλατέλλας, Τουράμ, Λένις, Μάντζης.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λαμία (Τζανλούκα Φέστα): Σαράνοφ – Σιμόν, Μαζουλουξής, Λούκας, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς – Μπεχαράνο, Τζανδάρης – Νούνιες – Καραμάνος, Μανούσος.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης – Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος – Κάνιας, Κιάκος, Άοσμαν – Λένις, Μάντζης.

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης
Α' Βοηθός: Βασίλειος Νικολακάκης
Β' Βοηθός: Κωνσταντίνος Νικολαΐδης
4ος διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης
VAR: Δημήτριος Καραντώνης

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 2 HD, ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ θα υπάρχει live ενημέρωση από το sport-fm.gr.

Να σημειωθεί ότι η Λαμία έχει επικρατήσει τη φετινή σεζόν επί του Ιωνικού τόσο στα δύο παιχνίδια της κανονικής διάρκειας, όσο και στις διπλές αναμετρήσεις στο πλαίσιο του Κυπέλλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x