Stoiximan Super League

Η Λαμία παίρνει τον Τόσιτς, πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ποδοσφαιριστής της Λαμίας θα πρέπει να θεωρείται ο Ζόραν Τόσιτς, ο οποίος στο παρελθόν έπαιξε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μέχρι πρότινος ήταν στο Καζακστάν για την Τόμπολ Κοστανάι.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως είναι η υπόθεση του Ζόραν Τόσιτς για τη Λαμία.

Η ομάδα της Φθιώτιδας παρουσιάζεται να είναι «μια ανάσα» από την απόκτηση του Σέρβου επιθετικού, με καριέρα σε Σερβία (Παρτίζαν), την Αγγλία με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Γερμανία ως παίκτης της Κολωνίας. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο Καζακστάν, καθώς ήταν Τόμπολ Κοστανάι, ο Τόσιτς είχε 23 συμμετοχές με 5 γκολ και 4 ασσίστ.

Στο παρελθόν έκανε σπουδαία καριέρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την οποία είχε 241 συμμετοχές, 47 γκολ και 41 ασίστ. Έχει αγωνιστεί ακόμη σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία), Κολονία (Γερμανία), Παρτιζάν (Σερβία) και Ταιζού Γιουαντά (Κίνα).

Έχει κατακτήσει 1 πρωτάθλημα Αγγλίας, 2 Λιγκ Καπ Αγγλίας, 3 πρωταθλήματα Ρωσίας, 2 Κύπελλα Ρωσίας, 2 Σούπερ Καπ Ρωσίας, 2 πρωταθλήματα Σερβίας, 4 Κύπελλα Σερβίας και 1 πρωτάθλημα Καζακστάν.

Έχει συμμετοχές σε Champions League και Europa League. Είναι, παράλληλα, 76 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας, έχοντας και 11 γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x