Stoiximan Super League

Φιλική νίκη για Λαμία κόντρα στον Λεβαδειακό

Η Λαμία επικράτησε 2-0 στο φιλικό με τον Λεβαδειακό, μοιράζοντας χαμόγελα στους φίλους της. Αδικεί την ομάδα της Βοιωτίας το σκορ, με τα δύο κλαμπ να έχουν από ένα δοκάρι.

Νικήτρια (2-0) υποδεχόμενη τον Λεβαδειακό αναδείχθηκε η Λαμία, στο πρώτο της δυνατό φιλικό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της (είχε επικρατήσει και της Κ19 του κλαμπ με 3-0).

Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα σημείωσε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο και γενικά μοίρασε χαμόγελα στους φίλους της. Αρχικά, άνοιξε το σκορ στο 15', με τον Ντε Βισέντι να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Γιακουμάκης, ύστερα από μαρκάρισμα του Χάμοντ. Μάλιστα, ο νεαποκτηθείς άσος της Λαμίας έφτασε μια ανάσα κι από το δεύτερο γκολ του στην αναμέτρηση, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι μετά από ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ που είχε στο 32'.



Ο Λεβαδειακός είχε αρκετές στιγμές στο παιχνίδι, το τελικό σκορ του οποίου τον αδικεί. Μάλιστα, πλησίασε στην ισοφάριση στο 58', όμως είχε κι αυτός δοκάρι με τη σουτάρα του Χάμοντ. Εντέλει, οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» τη νίκη με το γεμάτο ψηλοκρεμαστό τελείωμα του Τσούκαλου στο 66'.





Οι αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Λαμία (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Γκοράνοφ, Σλίβκα, Ντε Βινσέντι, Ρομάνιτς, Τσιλούλης, Γιακουμάκης, Μπεχαράνο.

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Μπάχανακ, Χάμοντ, Βινίσιους, Μουτίνιο, Βρακάς, Δούμτσιος, Νίκας, Παναγιώτου, Ντεντάκης, Μεχία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x