Stoiximan Super League

Λαμία: Με επετειακή φανέλα κόντρα στον ΟΦΗ! (pic)

Τιμώντας τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, η Λαμία θα αγωνιστεί με τη νέα επετειακή λευκή εμφάνιση της στο ματς μ τον ΟΦΗ.

Συμβολική κίνηση από πλευράς Λαμίας στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, με φόντο την συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, καθώς η ομάδα της Φθιώτιδας θα φορέσει «ειδική» φανέλα όπως εγινε σήμερα γνωστό…

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμίας:
«Με αφορμή την συμπλήρωση των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, η ΠΑΕ Λαμία θέλοντας να τιμήσει τους ήρωες του 1821 που θυσιάστηκαν για την πατρίδα τους, σε μια συμβολική κίνηση στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, θα αγωνιστεί φορώντας την επετειακή λευκή φανέλα.

Με αυτόν τον τρόπο αποτίει φόρο τιμής σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που σήκωσαν περήφανα το λάβαρο της ελευθερίας και έδωσαν το αίμα τους για την πατρίδα τους, ώστε πάντα να αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους, γιατί όποιος ξεχνά το παρελθόν του είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει!

Η φανέλα που θα φορεθεί είναι η λευκή με τυπωμένο το “200 χρόνια Ελληνική Ανεξαρτησία” με φόντο τα χρώματα της Ελληνικής σημαίας!».


Δείτε την φανέλα:
Λαμία: Με επετειακή φανέλα κόντρα στον ΟΦΗ! (pic)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x