Stoiximan Super League

Άντεξε στην πίεση του Παναιτωλικού και επέστρεψε στις νίκες με ηγέτη Καρλίτος η Λαμία!

Η Λαμία προηγήθηκε νωρίς στο παιχνίδι με τον Καρλίτος, ο Παναιτωλικός έχασε αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, με αποτέλεσμα οι Φθιωτοί να επιστρέψουν στις νίκες, μετά από τέσσερα ματς (1-0)!

Βρήκε νωρίς το γκολ με τον Καρλίτος, άντεξε στις αρκετές ευκαιρίες που είχε ο Παναιτωλικός στο δεύτερο μέρος και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα η Λαμία (1-0)!

Οι Φθιωτοί κατάφεραν να πάρουν ένα ακόμη τρίποντο στην έδρα τους, έπειτα από εκείνο κόντρα στον Άρη, ενώ οι Αγρινιώτες αγνοούν τη νίκη μετά από τις επτά πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ένα ακόμη γκολ για τον Καρλίτος, που έφτασε τα τρία στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ μοιραίος για τους Αγρινιώτες αποδείχθηκε ο Καρέλης, ο οποίος αστόχησε -ουσιαστικά- σε κενή εστία στο 51’, σπαταλώντας μοναδική ευκαιρία.

Ανέβηκαν στους εννέα βαθμούς οι γηπεδούχοι, παρέμεινε στους τρεις η ομάδα του Σούρερ, που προβληματίζει αρκετά στην τελική επιλογή, κάτι που την έχει κρατήσει και μακριά από τα θετικά αποτελέσματα.

Στο μυαλό των κόουτς:

Ο Λεωνίδας Βόκολος παρέταξε την ομάδα του με 4-4-2, με τον Κοσέλεφ κάτω από τα δοκάρια, τους Σιμόν, Τζανετόπουλο, Παπαδόπουλο, Σίντκλεϊ στην άμυνα, τους Νούνιες, Σαντάντα, Σλίβκα, Τσιλούλη στο κέντρο και τους Λόνγκο, Καρλίτος στην κορυφής.

Ο Γκάμπριελ Σούρερ κατέβασε με το ίδιο σύστημα τον Παναιτωλικό, με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, τους Μαλή, Οικονόμου, Μπ. Ντουάρτε και Τορεχόν στην άμυνα, τους Σενγκέλια, Πέρες, Μπαλντασάρα, Φρ. Ντουάρτε στη μεσαία γραμμή και τους Ζοάο Πέδρο και Καρέλη στην επίθεση.

Το ματς

Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει από πολύ νωρίς το προβάδισμα. Στο Στο 7ο λεπτό, ο Λόνγκο βρήκε χώρο από δεξιά και έκανε μία όμορφη σέντρα στην περιοχή, με τον Καρλίτος να παίρνει την κεφαλιά και να νικά από κοντά τον Καπίνο, για το 1-0!



Οι Αγρινιώτες απείλησαν στο 12’ με μακρινό σουτ του Μπαλντασάρα, ενώ στο 13’ οι γηπεδούχοι έφυγαν στην αντεπίθεση μετά από λάθος του Πέρες, με τον Καρλίτος να μοιράζει στον Τσιλούλη, ο οποίος πλάσαρε από πλάγια θέση, αλλά σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Στο 25’, ο Παναιτωλικός είχε καλή στιγμή, με τον Ζοάο Πέδρο να προσπαθεί να απειλήσει με εναέριο τακουνάκι μετά από εκτέλεση κόρνερ, με την μπάλα να κοντράρει και να πηγαίνει και πάλι κόρνερ.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα με τη Λαμία να είναι μπροστά στο σκορ με 1-0.

Με την αρχή του δευτέρου μέρους, η ομάδα του Σούρερ είχε μια καλή στιγμή για να φέρει το ματς στα ίσα. Στο 48ο λεπτό, ο Καρέλης σούταρε εκτός περιοχής, ο Ζοάο Πέδρο έβαλε το πόδι του, αλλά ο Κοσέλεφ είχε καλή θέση και μπλόκαρε.

Τρία λεπτά αργότερα, οι Αγρινιώτες έχασαν μοναδική ευκαιρία! Ο Σενγκέλια έκανε υπέροχη κίνηση από δεξιά και βρήκε τον Καρέλη στην περιοχή, ο οποίος από πολύ κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον εξουδετερωμένο Κοσέλεφ, στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το δοκάρι!



Ο Παναιτωλικός συνέχισε να έχει την κατοχή και να φτάνει σε τελικές προσπάθειες, χωρίς να καταφέρνει να σκοράρει. Στο 64’, ο Σενγκέλια βρήκε τον Καρέλη, εκείνος έκανε ωραία κίνηση και σούταρε εκτός περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια. Τρία λεπτά αργότερα, το μακρινό σουτ Πέρες εν κινήσει, επίσης δεν βρήκε στόχο.



Στο 81’, ο Ζοάο Πέδρο βρήκε εξαιρετικά τον Καρέλη, ο οποίος πάτησε περιοχή και έκανε το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει απελπιστικά άουτ. Στο 87’, οι Λαμιώτες έχασαν διπλή ευκαιρία για να τελειώσουν το παιχνίδι. Ο Σίντκλεϊ έκανε ωραία προσποίηση και σουτ από τα όρια της περιοχής, ο Καπίνο απέκρουσε, με τον Ακούνια να αστοχεί στη συνέχεια από καλή θέση.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι, με τη Λαμία να παίρνει μία πολύ σημαντική νίκη και τους Αγρινιώτες να αγνοούν το τρίποντο μετά από επτά παιχνίδια.

MVP: Ο Καρλίτος πέτυχε ακόμη ένα γκολ στο πρωτάθλημα, δίνοντας εντέλει και μία πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του. Πολύ καλός και ο Σενγκέλια για τον Παναιτωλικό, αλλά ο τίτλος θα πάει στον Ισπανό που έκρινε το παιχνίδι.

Η σφυρίχτρα: Ο Τσιάρας είχε μια καλή διαιτησία, με σωστή διαχείριση. Δεν του έτυχε η δύσκολη φάση και πέρασε απαρατήρητος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Φερέιρα, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σαντάνα, Νούνιες (60' Αμαράλ), Σλίβκα (88' Τσιλιανίδης), Τσιλούλης (60' Τόσιτς), Λόνγκο (60' Ακούνια), Καρλίτος (79' Στάνκο).

Παναιτωλικός (Λεωνίδας Βόκολος): Καπίνο, Μάλης, Μπρούνο Ντουάρτε, Οικονόμου, Τορεχόν (90+2' Μαυρίας), Μπαλντασάρα (70' Χουάνπι), Πέρες (86' Ντίας), Σενγκέλια (86' Βοΐλης), Φρεντ Ντουάρτε (70' Ξενιτίδης), Καρέλης, Πέδρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x