Stoiximan Super League

Λαμία-Παναιτωλικός: Οι μεν για την πρώτη νίκη, οι δε για το θετικό αποτέλεσμα

Λαμία και Παναιτωλικός επιζητούν τη νίκη, ωστόσο οι γηπεδούχοι έχουν έξτρα κίνητρο για να την πάρουν, αφού μέχρι στιγμής μετρούν μόνο ήττες.

Η Λαμία θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό την Κυριακή στις 18:15 (Cosmote Sports, bwinΣΠΟΡ FM, www.sportfm.gr), για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι γηπεδούχοι στις τρεις πρώτες αγωνιστικές μετρούν 3 ήττες και θέλουν οπωσδήποτε να ρεφάρουν και να γυρίσουν στα θετικά αποτελέσματα.

Από την άλλη, η ομάδα Γιάννη Αναστασίου μετράει μια ισοπαλία, μια ήττα και μια νίκη στο πρωτάθλημα, έχοντας δείξει μέχρι τώρα πως δουλεύουν καλά και θα παλέψουν στην συνέχεια.

Η Λαμία μπορεί να θεωρεί πως αδικείται από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, αφού τόσο με αντίπαλο τον Βόλο, όσο και κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ έδειξε πολύ καλά δείγματα και έχασε στο... γκολ! Την ίδια ώρα, ο Παναιτωλικός είχε μέτρια απόδοση στην πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ήταν εξαιρετικός απέναντι σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ!

Εκτός για τον Παναιτωλικό έμειναν οι Μεντόζα και Ζεστέντ, ενώ για τη Λαμία δεν θα αγωνιστούν οι Σκόνδρας, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκέντσογλου, Ελευθεριάδης.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Μαζουλουξής, Αντέτζο, Βύντρα, Σαραμαντάς, Βλαχομητρος, Νούνιες, Τιρονε, Μανούσος, Καραμάνος, Ρόμανιτς.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκες, Λούι, Βργκοτς, Κορνέλιους, Χουχούμης, Τσιγγάρας, Μόρσεϊ, Ντουάρτε, Φλόρες, Ντίας, Βέργος.

Διαιτητής ο Τάσος Σιδηρόπουλος, βοηθοί οι Χρυσούλα Κουρομπύλια, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου και τέταρτος ο Ευστάθιος Γκορτσίλας. Στο VAR οι Γιάννης Παπαδόπουλος, Ανδρέας Γκάμαρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x