Stoiximan Super League

Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα: Τελευταία μάχη της χρονιάς με στόχο το θετικό αποτέλεσμα

Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρονται στη Φθιώτιδα για την 15η αγωνιστική της Super League 1, με στόχο το θετικό αποτέλεσμα για να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή χρονιά.

Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην πόλη της Φθιώτιδας για τη 15η αγωνιστική της Super League 1, στο τελευταίο τους παιχνίδι για τη φετινή χρονιά. Αμφότερες στοχεύουν στο θετικό αποτέλεσμα, για να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο το 2022.

Το σύνολο του Σάββα Παντελίδη βρίσκεται στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με εννέα βαθμούς και προέρχεται από την ήττα στην «Opap Arena» με 3-0 από την ΑΕΚ, σε μία αναμέτρηση που είχε πολύ καλή παρουσία για κάτι παραπάνω από 70 λεπτά, σε μία πολύ δύσκολη έδρα.

Για το σημερινό παιχνίδι δεν θα είναι διαθέσιμοι οι Ασκόφσκι και Μποάκι, αλλά και οι Ρόμανιτς και Γκέντσογλου, οι οποίοι δεν υπολογίζονται.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Θανάση Στάικου είναι στην 11η θέση με δέκα βαθμούς και πηγαίνει στη Φθιώτιδα με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά το εντυπωσιακό come back κόντρα στον Ολυμπιακό στους «Ζωσιμάδες» (2-2 από 2-0), παίρνοντας έναν πολύ σημαντικό βαθμό.

Όσον αφορά τους απόντες, ο τεχνικός του ΠΑΣ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μπιλμπάο, Κιάκο, Αλ. Λώλη, Κόντε και Λέο λόγω τραυματισμών, τους Μπαγκαλιάνη και Κύρκο λόγω ίωσης, ενώ για λόγους τακτικής έμειναν εκτός οι Βρακάς και Κύρκος.

Οι αποστολές:

Λαμία: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Μπάμπης, Βασιλακάκης, Μαργαρίτης, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Καραμάνος και Τσούκαλος.

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Πήλιος, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Ν. Λώλης, Μπακαδήμας, Καραχάλιος, Τσίρης, Ριένστρα, Τσάβος, Λιάσος, Μορέιρα, Τζίμας, Σταματελόπουλος, Ροσέρο, Παμλίδης, Φοφανά, Μπάλαν.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Λαμία: Σαράνοφ - Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ - Τσιλούλης, Τζανδάρης, Μπάμπης, Νούνιες - Σλίβκα, Μανούσος.

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης - Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος - Λιάσος, Καραχάλιος, Ριένστρα - Παμλίδης, Μορέιρα, Σταματελόπουλος.

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Γιώργος Χριστοδούλου (Ημαθίας)
4ος: Φώτης Πολυχρόνης (Πιερίας)
VAR: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας), Παντελή Σπυρόπουλο (Αν. Αττικής)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x