Stoiximan Super League

Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα: Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα ή αντίδραση και τέλος στο κακό σερί;

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ανοίγει στη Λαμία με την τοπική ομάδα να αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα (20/10, 20:30).

Η διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων αποτελεί παρελθόν, η Stoiximan Super League είναι ξανά εδώ! Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος ξεκινάει στη Λαμία με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 20:30, με τις δυο ομάδες να επιστρέφουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις έχοντας διαχειριστεί διαφορετικά τη διακοπή τους. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 2 HD, ραδιοφωνικά από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ θα υπάρχει live ενημέρωση από το sport-fm.gr.

Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, η ομάδα της Φθιώτιδας ζει τις καλύτερες μέρες της μετά από αρκετά χρόνια. Έχει κάνει ένα πολύ ξεκίνημα, βρίσκεται στην 7η θέση με εννέα βαθμούς και ο στόχος της, σε αρχικό στάδιο, είναι η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορίας το συντομότερο δυνατό, μετά τα θρίλερ που έζησε στο τέλος τα προηγούμενα χρόνια.

Το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή έβαλε τέλος σε ένα σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη (δυο ήττες, ισάριθμες ισοπαλίες), παίρνοντας το «τρίποντο» με σκορ 1-0 κόντρα στον Παναιτωλικό χάρις το τέρμα του Καρλίτος.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Έλληνα τεχνικό στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς είδε το όνομα του Άλαν Τζαγκόεφ να μπαίνει στην αποστολή για πρώτη φορά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει συμμετοχής. Από την άλλη, εκτός έμειναν οι Νάγκι, Πάβλοβετς, Τσιλιανίδης, Στάνκο, Γιαννούτσος, Μούλα και Σαραμαντάς.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας: Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τρόπουλος, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Σίντκλεϊ, Παπαδόπουλος, Αμαράλ, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Σιμόν, Μάλτσι, Σαντάνα, Τσιλούλης, Λόνγκο, Καρλίτος, Τόσιτς, Ακούνια, Τζαγκόεφ.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνει ένα restart που θα τον ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και θα του δώσει ανάσα ενόψει της συνέχειας. Βρίσκεται στην 11η θέση, με μόλις πέντε βαθμούς, ενώ αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα κόντρα στην Κηφισιά! Έκτοτε, μετράει δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, αποτελέσματα που τον έχουν φέρει σε δυσχερή θέση.

Στην τελευταία του επίσημη υποχρέωση η ομάδα του Θανάση Στάικου ηττήθηκε στην έδρα της με 3-0 από τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να διεκδικήσει κάτι περισσότερο αφού μέχρι το 23ο λεπτό είχε δεχτεί, ήδη, δυο γκολ.

Στα αγωνιστικά θέματα ο Έλληνας τεχνικός είδε τους Σόρια και Ριένστρα να αφήνουν πίσω τα προβλήματα τραυματισμών και να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή, ενώ εκτός για διάφορους λόγους έμειναν οι Πανάγου, Κύρκος, Μπιλμπάο, Εφορντ, Αλ. Λώλης, Λέο, Μπεγκάλα, Μίνα, Τσίρης, Ναούμης και Βρακάς.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Μπακαδήμας, Μπορταγκαράι, Κιάκος, Τσαούσης, Σόρια, Λιάσος, Καραχάλιος, Ριένστρα, Λώλης Ν., Τζίνο, Τζίμας, Γκάρο, Μπάλαν, Παμλίδης, Ροσέρο, Κόντε.

Οι πιθανές συνθέσεις:
Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ - Σίντκλεϊ, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιμόν - Σαντάντα, Νούνιες, Σλίβκα, Τόσιτς- Λόνγκο, Καρλίτος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν - Σόρια, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Τσαούσης - Τζίμας, Λιάσος, Γκάρο- Ροσέρο, Μπάλαν, Παμλίδης.

Διαιτητής: Γκάμαρης
Βοηθοί: Στεφανής, Τσολακίδης
4ος: Ματσούκας
VAR: Κατοίκος, Ευαγγέλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x