Stoiximan Super League

Ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας η Λαμία

Μετά την ολοκλήρωση των διακοπών τους, οι παίκτες της Λαμίας επιστρέφουν στα γήπεδα, αφού την Πέμπτη θα αρχίσουν οι εξετάσεις.

Μπαίνουν σιγά-σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς ξανά οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας, με την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο να αναλώνονται στις εξετάσεις των παικτών, ώστε την επόμενη Δευτέρα να ξεκινήσει η δουλειά.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της προετοιμασίας έχει ως εξής:

• Την Τετάρτη όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές έφτασαν στην πόλη της Λαμίας για τις τελικές λεπτομέρειες ενόψει της νέας σεζόν.

• Την Πέμπτη 6/7 θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις, καθώς κι ο υποχρεωτικός καρδιολογικός έλεγχος, με τους παίκτες να είναι χωρισμένοι σε δύο γκρουπ.

• Την Παρασκευή 7/7 και το Σάββατο 8/7 οι ποδοσφαιριστές, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, θα πραγματοποιήσουν τις εργομετρικές τους εξετάσεις.

• Τη Δευτέρα 10/7 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση
–προπόνηση στο "Αθανάσιος Διάκος", διαδικασία η οποία θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους.

• Από τις 10/7 μέχρι τις 16/7 η ομάδα θα πραγματοποιεί καθημερινές προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης στη Λαμία.

• Τη Δευτέρα 17/7, η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου θα καταλύσει στο ξενοδοχείο "The Fallon Hotel Alkmaar" και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι την Κυριακή 30/7, όπου και επιστρέφει στην Ελλάδα.

• Στη διάρκεια της παραμονής της στην Ολλανδία θα αντιμετωπίσει σε φιλικές αναμετρήσεις το Σάββατο 22/7 την V.V.C.S. στις 17:00 και το Σάββατο 29/7 τη Voledam στις 15:30.

• Μετά την επιστροφή από την Ολλανδία, ο προπονητικός κύκλος της ομάδας θα συνεχιστεί στη Λαμία, όπου κι έχουν προγραμματιστεί δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια, το Σάββατο 12/8 με τον ΝΠΣ Βόλο στο “Αθανάσιος Διάκος” στις 19:00 και άλλο ένα το Σάββατο 6/8, οι λεπτομέρειες του οποίου θα γίνουν γνωστές με νεότερη ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x